Dafni
Member
Eνώνω κι εγώ τη φωνή μου με τους υπόλοιπους για αναλυτική αφήγηση της συνέχειας του ταξιδιου ....όποτε μπορείς..... να μας τα λες λίγα λίγα να το απαλαμβανουμε...
Κουμπαρούλη μου φυσικά και ζητάω πληροφορίες και υλικό από σένα που το οργάνωσες, εγώ τότε μια άδολη παιδούλα ήμουν που με παρασύρατε, που να θυμάμαι ονόματα και τοποθεσίες; για ποιες τζούρες μιλάς που παντού μας προσέφεραν και ποτέ δεν κάναμε ούτε μια ρουφηξιά, μόνο ναργιλέ στον στρατώνα θυμάμαι, μήπως με στέλνατε εμένα για ύπνο και μετά μαζευόσασταν οι υπόλοιποι και το γλεντάγατε;Είδα πως το διευθέτησες.
Ζήτησες πληροφορίες και υλικό από άλλους.
Πρέπει να υποσχεθείς ότι δε θα γράψεις για τις τζ...ρες,τους χαμένους βαρκάρηδες εν πλω για τουαλέττες ,τους μαστουρωμένους οδηγούς, τους ύπνους σε στρατώνες κλπ τότε κάτι μπορεί να γίνει:roll::roll:
Ώπα ώπα τι εννοείς ότι ενώ μου εμφανίζεσαι αθώα και άσπιλη έχεις αμαρτήσει; για λέγε για λέγεΑααααα, όλα κι όλα!!! Όχι και να μας κόψετε το αλατοπίπερο!
(άντε, πείτε τις δικές ατασθαλίες, να σας πούμε κι εμείς τις δικές μας...)
Ώπα ώπα τι εννοείς ότι ενώ μου εμφανίζεσαι αθώα και άσπιλη έχεις αμαρτήσει; για λέγε για λέγε
Πολύ ωραία τρέχα να προλάβεις και τις υπόλοιπες γιατί ... φεύγουμεΜπράβο Ιωάννα ! Μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ...
Μπράβο και πάλι μπράβο!Πολύ ωραία τρέχα να προλάβεις και τις υπόλοιπες γιατί ... φεύγουμε