christos71
Banned
αμα λεω οτι υπαρχει θεος και τον λενε babaduma, δεν με πιστευει κανεις.
προσυπογραφω.
προσυπογραφω.
Μπορεί να μην έχουν την τελειότητα των ψηφιακών ή της ψηφιακής επεξεργασίας αλλά μην ξεχνάς οτι και η ιστορία της Ιωάννας είναι της "εποχής φιλμ". Και τα δύο με εκείνη τη γοητεία.Ωραίες και χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες σου Ιωάννα. Μια τεχνική παρατήρηση: Δεν ξέρω τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς, φαντάζομαι όμως ότι όλα έχουν τη δυνατότητα να τις βελτιώσεις λιγάκι στο θέμα της ευκρίνειας (sharpen το λένε). Βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία, πειραματίσου λγάκι με κάποια να δεις το αποτέλεσμα και μετά χρησιμοποίησέ το σαν νόρμα και για τις άλλες. Αν, πάλι, δεν τα καταφέρεις, δε χάθηκε ο κόσμος, εμείς πάλι θα γουστάρουμε!
Το ξέρω Δήμο, δεν το ξέρω λες? Κι οι δικές μου της ίδιας εποχής είναι! Κάποιος καλός φίλος όμως μου είπε ότι μπορείς με τα αρνητικά να τις περάσεις όλες σε cd, όπως κάνουν πια όλα τα φωτογραφικά εργαστήρια, κάπου 11-12c. τη φωτό χρεώνουν και το σκέφτομαι σοβαρά. Η διαδικασία: σκάναρε, επεξεργάσου, σώσε είναι απίστευτα χρονοβόρα αν μιλάμε για χιλιάδες φωτογραφίες. Άσε που, αν στο εργαστήριο τους πεις να σου τυπώσουν μόνο το δείγμα των φωτογραφιών πριν τις περάσουν στο cd, κάνεις το ξεσκαρτάρισμα και κρατάς σε ψηφιακή μορφή μόνο τις καλύτερες - μη σου στοιχίσει και μια περιουσία.Μπορεί να μην έχουν την τελειότητα των ψηφιακών ή της ψηφιακής επεξεργασίας αλλά μην ξεχνάς οτι και η ιστορία της Ιωάννας είναι της "εποχής φιλμ". Και τα δύο με εκείνη τη γοητεία.
όλοι το ξέρουμε και όλοι το πιστεύουμε.αμα λεω οτι υπαρχει θεος και τον λενε babaduma, δεν με πιστευει κανεις.
προσυπογραφω.
Το ξέρω Δήμο, δεν το ξέρω λες? Κι οι δικές μου της ίδιας εποχής είναι! Κάποιος καλός φίλος όμως μου είπε ότι μπορείς με τα αρνητικά να τις περάσεις όλες σε cd, όπως κάνουν πια όλα τα φωτογραφικά εργαστήρια, κάπου 11-12c. τη φωτό χρεώνουν και το σκέφτομαι σοβαρά. Η διαδικασία: σκάναρε, επεξεργάσου, σώσε είναι απίστευτα χρονοβόρα αν μιλάμε για χιλιάδες φωτογραφίες. Άσε που, αν στο εργαστήριο τους πεις να σου τυπώσουν μόνο το δείγμα των φωτογραφιών πριν τις περάσουν στο cd, κάνεις το ξεσκαρτάρισμα και κρατάς σε ψηφιακή μορφή μόνο τις καλύτερες - μη σου στοιχίσει και μια περιουσία.
Για τις νέες φωτογραφίες που βγάζεις, αν δεν τις εμφανίζεις εσύ, δεν το συζητάμε, συμφέρει σαφώς οικονομικά να εμφανίζεις απλώς το φίλμ και να τις περνάς στο cd. Από κει και πέρα, αν θες, τυπώνεις αυτές που θέλεις.ενδιαφέρον, γιατί κι εγώ το ίδιο όπως την Ιωάννα κάνω