Εμπειρίες - απόψεις Airbnb.

oasisAthens

Member
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.... Είναι λίγο ο φόβος της πρώτης φοράς συν ο φόβος μην πάμε 4 άτομα εκεί και φάμε καμία φόλα.... 😜😝😝😝

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
10 μέρες πριν το ταξίδι μου η AirBnb μου έστειλε ακύρωση κράτησης. Σκέφτηκα ότι ο host δεν μπορούσε κ έτσι αν κ τελευταία στιγμή, έκλεισα κάτι άλλο σε παρόμοια τιμή αφού μου δώσανε εκπτωτικό κουπόνι. Μετά από επικοινωνία όμως με τον ακυρωθεντα host , μου είπε ότι το Airbnb αποφάσισε μόνο του την ακύρωση !!!
Ψάχνοντας στα email μου είδα ότι όντως το ακύρωσαν μόνοι τους για λόγους ασφαλείας κ καλά.
Ο host έχει το διαμέρισμα του αρκετά χρόνια, το ίδιο κ εγώ χρησιμοποιώ την πλατφόρμα πολλά χρόνια.
Μετά λέω, πριν κάνα μήνα μια κάρτα μου "χτύπησε" όταν πήγε να ολοκληρώσει μια άλλη κράτηση, κάτι το οποίο τακτοποίησα αμέσως (κ δεν είχε ν κάνει με την συγκεκριμένη κράτηση την οποία είχα ήδη πληρώσει) οπότε δεν με λες κ κακοπληρωτη κ προβληματικό.
Ναι έχω κ κάνα 2 bad reviews από hosts , όπως άλλωστε όμως κ οι καλύτεροι hosts έχουν κ αυτοί κάποιον που δεν έμεινε ικανοποιημένος.
Οπότε τι φάση, έχουν αναπτύξει κάνα περίεργο ΑΙ σύστημα που προβλέπει προβληματικές καταστάσεις ? Κ το θυμήθηκαν 10 μέρες πριν σε μια κράτηση που την έχω κάνει 3 μήνες πριν ? Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.915
Μέλη
39.622
Νεότερο μέλος
athmpiz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom