_antonis_
Member
Ανοίγω νέο θέμα λοιπόν, καθώς δεν μπορώ (και δεν έχω καθόλου χρόνο) να βρώ τις πληροφορίες που ψάχνω.
Η αγορά εισιτηρίων έγινε και το πρόγραμμα περιμένει να φτιαχτεί.
Το πήγαινε: Αθήνα-Ελσίνκι 7/7 βράδυ
Το έλα: Ελσίνκι-Αθήνα (μέσω Φρανκφούρτης) 22/7 πάλι δε μετράει η μέρα γιατί αναχωρούμε πρωί
Τα ερωτήματα είναι τι να κάνω σε κάθε χώρα για να υπολογίσω τον χρόνο, οπότε να κάνω και κρατήσεις και αγορές εισιτηρίων απο χώρα σε χώρα τώρα που είναι φτηνά ακόμη.
Ο συνταξιδιώτης λέει να το στριμώξουμε και να χωρέσουμε και Αγ.Πετρούπολη στη μέση. Εμένα δε με νοιάζει, στην ουσία θα κάνουμε αυτό που θα κανονίσω εγώ, αλλά αν γίνεται να πάμε, δε λέω όχι.
Οπότε σκέφτομαι κάτι όπως:
8/7 Ελσίνκι - πόλη
9/7 Ελσίνκι - πόλη ή τριγύρω (δεν ξέρω αν αξίζει τίποτα τριγύρω)
10/7 Ελσίνκι - πόλη ή τριγύρω
11/7 Αναχώρηση για Αγ.Πετρούπολη - Αγ.Πετρούπολη
12/7 Αγ.Πετρούπολη
13/7 Αγ.Πετρούπολη
14/7 Αναχώρηση πρωί για Ταλίν Εσθονίας - Πόλη του Ταλίν
15/7 Ταλίν (αν πιστεύετε ότι αρκεί, φεύγουμε αυτό το απόγευμα-βράδυ, αλλιώς πρωί για Λετονία)
16/7 Ρίγα Λετονίας
17/7 Ρίγα και τριγύρω (αν έχει κάτι τριγύρω)
18/7 Ρίγα και αναχώρηση για Βιλνιους (Λιθουανία)
19/7 Βίλνιους
20/7 Κάουνας
21/7 Τρακάι και Βίλνιους πάλι (είναι πολύ κοντά απ'ότι είδα οπότε δε μας τρώει όλη τη μέρα το Τρακάι)
22/7 αναχώρηση στις 06.00 για Αθήνα
Αυτό που θέλω απο εσάς που έχετε πάει ή το έχετε ψάξει πολύ:
Να χώσουμε την Αγ.Πετρούπολη μέσα ή όχι; Αν δεν την βάλουμε, που να δώσουμε τις 3 μέρες που μένουν;
Ευχαριστώ πολύ και περιμένω ιδέες-προτάσεις-κλπ (σα ραδιοφωνικός παραγωγός ακούγομαι).
υ.γ. Ξέρω για τη βίζα προς Ρωσία, αν τελικά καταλήξουμε να πάμε, θα βγάλουμε, θα στείλω τον συνταξιδιώτη με τα 35? απο προξενείο (αν τα καταφγέρει).
Η αγορά εισιτηρίων έγινε και το πρόγραμμα περιμένει να φτιαχτεί.
Το πήγαινε: Αθήνα-Ελσίνκι 7/7 βράδυ
Το έλα: Ελσίνκι-Αθήνα (μέσω Φρανκφούρτης) 22/7 πάλι δε μετράει η μέρα γιατί αναχωρούμε πρωί
Τα ερωτήματα είναι τι να κάνω σε κάθε χώρα για να υπολογίσω τον χρόνο, οπότε να κάνω και κρατήσεις και αγορές εισιτηρίων απο χώρα σε χώρα τώρα που είναι φτηνά ακόμη.
Ο συνταξιδιώτης λέει να το στριμώξουμε και να χωρέσουμε και Αγ.Πετρούπολη στη μέση. Εμένα δε με νοιάζει, στην ουσία θα κάνουμε αυτό που θα κανονίσω εγώ, αλλά αν γίνεται να πάμε, δε λέω όχι.
Οπότε σκέφτομαι κάτι όπως:
8/7 Ελσίνκι - πόλη
9/7 Ελσίνκι - πόλη ή τριγύρω (δεν ξέρω αν αξίζει τίποτα τριγύρω)
10/7 Ελσίνκι - πόλη ή τριγύρω
11/7 Αναχώρηση για Αγ.Πετρούπολη - Αγ.Πετρούπολη
12/7 Αγ.Πετρούπολη
13/7 Αγ.Πετρούπολη
14/7 Αναχώρηση πρωί για Ταλίν Εσθονίας - Πόλη του Ταλίν
15/7 Ταλίν (αν πιστεύετε ότι αρκεί, φεύγουμε αυτό το απόγευμα-βράδυ, αλλιώς πρωί για Λετονία)
16/7 Ρίγα Λετονίας
17/7 Ρίγα και τριγύρω (αν έχει κάτι τριγύρω)
18/7 Ρίγα και αναχώρηση για Βιλνιους (Λιθουανία)
19/7 Βίλνιους
20/7 Κάουνας
21/7 Τρακάι και Βίλνιους πάλι (είναι πολύ κοντά απ'ότι είδα οπότε δε μας τρώει όλη τη μέρα το Τρακάι)
22/7 αναχώρηση στις 06.00 για Αθήνα
Αυτό που θέλω απο εσάς που έχετε πάει ή το έχετε ψάξει πολύ:
Να χώσουμε την Αγ.Πετρούπολη μέσα ή όχι; Αν δεν την βάλουμε, που να δώσουμε τις 3 μέρες που μένουν;
Ευχαριστώ πολύ και περιμένω ιδέες-προτάσεις-κλπ (σα ραδιοφωνικός παραγωγός ακούγομαι).
υ.γ. Ξέρω για τη βίζα προς Ρωσία, αν τελικά καταλήξουμε να πάμε, θα βγάλουμε, θα στείλω τον συνταξιδιώτη με τα 35? απο προξενείο (αν τα καταφγέρει).