• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Ελληνικό δίπλωμα οδηγησης στην Σκωτία. Ισχύει??

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
Ερώτηση για τα σαϊνια του φόρουμ που τα ξέρουν όλα: Εχουμε ελληνικό δίπλωμα οδήγησης του 2000. Ισχύει για Σκωτία ή θα πρέπει να κάνουμε μετατροπή?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
γιατί δε πας να την αντικαταστήσεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 30 ευρώ δε κάνει η αντικατάσταση;

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
απ΄οτι διάβασα στην ΕΛΠΑ, κοστίζει 50 ευρώ και είναι μονο για ενα έτος. Εχω όμως την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται να γίνει σε χώρες της ΕΕ. Γι αυτό ρωτάω εαν έχει νοικιάσει κάποιος πρόσφατα αυτοκίνητο (europcar), σε Αγγλία, να μου πεί ;)

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
στη δική μου περίπτωση δέχτηκαν το παλιό ροζ (χωρίς κανενα πρόβλημα)
είχα νοικιάσει απο europcar και απο hertz.

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
α, οκ. μια χαρά τότε. ευχαριστώ!! :p

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
στη δική μου περίπτωση δέχτηκαν το παλιό ροζ (χωρίς κανενα πρόβλημα)
είχα νοικιάσει απο europcar και απο hertz.
η εταιρεία το δέχεται. η αστυνομία το δέχεται στα ελληνικά? ή θα σε πάει μέσα για εξακρίβωση?..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κανε την μετάφραση στην ΕΛΠΑ και μην ρισκαρεις !! Με 50 ευρουλακια το παίρνεις επί τοπου και έχεις το κεφαλι σου ήσυχο

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
εαν είναι έτσι, τελικά μαλλον θα παω για την μετατροπή για να μη συμβεί κανένα απρόοπτο και τη βγάλουμε στις φυλακές των highlands!! :D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εμείς πάντως για την έκδοση του νέου δπλώματος πήγαμε απευθείας στο Υπουργείο Μεταφορών και το πήραμε σε 10 μέρες ενώ στα ΚΕΠ μας είχαν πει οτι ήθελε 20 μέχρι να εκδοθεί.Έχε επίσης υπ΄όψιν σου οτι αν η φωτογραφία στο παλιό είναι φθαρμένη θα χρειαστείς άλλο ένα παράβολο των 10 ευρώ εκτός από αυτό των 30.

Bahari

Member
Εμείς πάντως για την έκδοση του νέου δπλώματος πήγαμε απευθείας στο Υπουργείο Μεταφορών και το πήραμε σε 10 μέρες ενώ στα ΚΕΠ μας είχαν πει οτι ήθελε 20 μέχρι να εκδοθεί.Έχε επίσης υπ΄όψιν σου οτι αν η φωτογραφία στο παλιό είναι φθαρμένη θα χρειαστείς άλλο ένα παράβολο των 10 ευρώ εκτός από αυτό των 30.
Δεν ξέρω πότε βγάλατε το καινούριο δίπλωμα, αλλά το καλοκαίρι αυτά τα χρονικά όρια δεν ίσχυαν. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο καιρό έκανε, αλλά ήταν σίγουρα πάνω από μήνα. Οπότε αν κάποιος βιάζεται να φύγει ταξίδι, ας μην επαναπαυτεί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom