sourloulou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κινα
στο hotels.com μιση τιμη το ξενοδοχειο στο μοναχο πριν ενα μηνα που πηγα!το εψαχνα σαυτα που εγραψες πιο πανω κ απογοητευμενη ειπα να ψαξω το ιδιο στο hotels....μιση τιμη ακριβως!χαρηκα,το εκλεισα κ την επομενη φορα θα το εχω κ αυτο στη λιστα μου!
εμενα η airfast με εχει πρηξει με κουπονια (οχι πως δε μαρεσει!!!χαχα)
μεχρι κ κουπονι αυπνιας μου εστειλε αν εχει το θεο της!!!χαχαχα!!!
εκλεισα για αλεξπολη με 30 ευρω εκπτωση εισιτηριο που ουτως ή αλλως ειχε 77 ευρω σε ολα τα site...οποτε ηταν αληθινο κουπονι κ οχι μουφα!δεν εχω παραπονο λοιπον κ αμφιβολιες!
μεχρι στιγμης εχει οντως τις χαμηλοτερες τιμες ακομη κ χωρις κουπονι!
κ αυτο το λεω γτ δυο μερες μετα θελοντας να ερθει μαζι μου στην αλεξπολη ιουνιο κ μια φιλη μπαινει να κλεισει κ βρισκει κυριακη πρωι χωρις κουπονι κλπ με 62 ευρω κ το εκλεισε!ολες οι αλλες εταιρειες ειχαν απο 70 κ πανω την ιδια στιγμη!
κ χθες μου ηρθε κ του εξωτερικου κουπονι 40 ευρω εκπτωση για πτηση απο 120 ευρω ναι κ πανω!αυτααααα!!
εμενα η airfast με εχει πρηξει με κουπονια (οχι πως δε μαρεσει!!!χαχα)
μεχρι κ κουπονι αυπνιας μου εστειλε αν εχει το θεο της!!!χαχαχα!!!
εκλεισα για αλεξπολη με 30 ευρω εκπτωση εισιτηριο που ουτως ή αλλως ειχε 77 ευρω σε ολα τα site...οποτε ηταν αληθινο κουπονι κ οχι μουφα!δεν εχω παραπονο λοιπον κ αμφιβολιες!
μεχρι στιγμης εχει οντως τις χαμηλοτερες τιμες ακομη κ χωρις κουπονι!
κ αυτο το λεω γτ δυο μερες μετα θελοντας να ερθει μαζι μου στην αλεξπολη ιουνιο κ μια φιλη μπαινει να κλεισει κ βρισκει κυριακη πρωι χωρις κουπονι κλπ με 62 ευρω κ το εκλεισε!ολες οι αλλες εταιρειες ειχαν απο 70 κ πανω την ιδια στιγμη!
κ χθες μου ηρθε κ του εξωτερικου κουπονι 40 ευρω εκπτωση για πτηση απο 120 ευρω ναι κ πανω!αυτααααα!!
Last edited by a moderator: