• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εκπτωτικός κωδικός airfasttickets, έκπτωση 15€

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
και σε μενα τα εβαλαν σε τραπεζικο λογαριασμο, αλλα τα 9 ευρω μου εστειλαν mail και με ενημερωναν οτι θα τα κρατησουν για ετησια συνδρομη.αυτη η ενημερωση εγινε την ιδια στιγμη που εκαναν και την καταθεση. δεν εγραφαν πουθενα στους ορους οτι θα γινει κατι τετοιο. και στη συνεχεια τα στελνουν με τραπεζικο εμβασμα οπου η τραπεζα κραταει 4 ευρω για προμηθεια.

traveller_eu

Member
PRWTOMAGIA30 (από διαφήμιση, όχι προσωπικός κωδικός), με έκπτωση 30 ευρώ για όλες τις πτήσεις και ισχύ 72 ώρες.
Πάντως έχεις πιο ακριβές τιμές και δεν βγάζει τις φθηνές
π.χ. Έκλεισα με ryanair Ρωμη 39 πηγαινε έλα
με Viva Μόναχο 102 πηγαινε έλα
πήγα με τον κώδικο να κλείσω μόναχο με την airfast ίδιες ημερομηνίες ίδια άτομα ίδιες ώρες 30 ευρώ πάνω εννοειται δεν το κλεισα.

traveller_eu

Member
Μήπως ζήτησες κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και σου χρέωσαν τραπεζικά έξοδα (όπως γίνεται και στο e-cashback);
Ήμουν και στις 2 .Βγάζουν κέρδη απο τις αγορές μας και δίνουν ψίχουλα.Ξεγράφτηκα διότι και βρήκα άλλους τρόπους να παίρνω προμήθεια επι των αγορών μου άλλα και γιατιί δεν θέλω να πλουτίζουν κάποιοι απο δικές μου αγορές.Περριτό να σας πώ ότι μου βγάλαν την πίστη με τα cookies και με τις πληρωμές

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Βγάζουν κέρδη απ' τις αγορές μας αλλά μας δίνουν και μέρος των κερδών. Αν αγόραζες μόνος σου από κάποιο κατάστημα δε θα έπαιρνες καμιά επιστροφή.

Y.Γ. Στο e-cashback αν ζητήσεις κατάθεση στο λογαριασμό σου Paypal δε χάνεις ούτε σεντ σε έξοδα. Μετά μεταφέρεις τα χρήματα μέσω του Paypal στον τραπεζικό σου λογαριασμό πάλι χωρίς έξοδα.

_antonis_

Member
Εμένα το κατάστημα αυτό (e-cashback) μου επέστρεψε στον λογαριασμό Paypal (κάνω χρήση του λογαριασμού συχνά, οπότε τα άφησα εκεί) όλο το ποσό που ζήτησα ΣΥΝ 5 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης, δηλαδή συν 15 ευρώ γιατί έκαναν 3 μήνες να τα βάλουν!

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Y.Γ. Στο e-cashback αν ζητήσεις κατάθεση στο λογαριασμό σου Paypal δε χάνεις ούτε σεντ σε έξοδα. Μετά μεταφέρεις τα χρήματα μέσω του Paypal στον τραπεζικό σου λογαριασμό πάλι χωρίς έξοδα.[/QUOTE]
έτσι έκανα και γω, αλλά μετά για να μεταφέρω τα χρήματα από την paypal στο λογαριασμό μου χρεώθηκα 3 ευρώ έξοδα εντολής.

traveller_eu

Member
Βγάζουν κέρδη απ' τις αγορές μας αλλά μας δίνουν και μέρος των κερδών. Αν αγόραζες μόνος σου από κάποιο κατάστημα δε θα έπαιρνες καμιά επιστροφή.

Y.Γ. Στο e-cashback αν ζητήσεις κατάθεση στο λογαριασμό σου Paypal δε χάνεις ούτε σεντ σε έξοδα. Μετά μεταφέρεις τα χρήματα μέσω του Paypal στον τραπεζικό σου λογαριασμό πάλι χωρίς έξοδα.
Ε καλά μην νομιζεις οτι δεν θα ειχα επιστροφη .υπαρχουν προγραμματα που σου δινουν επιστροφη χωρις πονηριες οπως αυτα τα site.Και σεις για 5 ευρω περιμενετε 3 μηνες;εγω με τα προγραμματα που εχω μπαινουν σε 1 δευτερολεπτο.
Τα δοκιμασα σας λεω και μετα απο συγκριση με αλλα καταλαβα οτι απλα βγαζουν ΕΞΥΠΝΟ κερδος απο εμας (εσας δηλαδη εγω εφυγΑ)
Γενικά θέλει προσοχή !

Last edited:

_antonis_

Member
Ε καλά μην νομιζεις οτι δεν θα ειχα επιστροφη .υπαρχουν προγραμματα που σου δινουν επιστροφη χωρις πονηριες οπως αυτα τα site.Και σεις για 5 ευρω περιμενετε 3 μηνες;εγω με τα προγραμμα που εχω μπαινουν σε 1 δευτερολεπτο.
Τα δοκιμασα σας λεω και μετα απο συγκριση με αλλα καταλαβα οτι απλα βγαζουν ΕΞΥΠΝΟ κερδος απο εμας (εσας δηλαδη εγω εφυγΑ)
Κανείς δεν περιμένει 3 μήνες για 5€ (ούτως η άλλως δεν περιμένω να ζήσω απο αυτά!). Αλλά ΑΝ καυθτερήσουν για κάποιο λόγο, όπως στην περίπτωσή μου, σε ''αποζημιώνουν'' με 5€ για κάθε μήνα (στους 3 μήνες είναι 15). Εγώ ζήτησα 50 ευρώ επιστροφή. Άργησαν (έφταιγα και εγώ γιατί δεν έκανα αποδοχή στο paypal) και όχι μόνο δε βρήκαν δικαιολογία, αλλά έβαλαν 65 επειδή άργησε η διαδικασία. Βγάζουν δε βγάζουν κέρδος, αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι κέρδισα ένα δωρεάν εισιτήριο πάνω κάτω με αυτά! :)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ε καλά μην νομιζεις οτι δεν θα ειχα επιστροφη .υπαρχουν προγραμματα που σου δινουν επιστροφη χωρις πονηριες οπως αυτα τα site.Και σεις για 5 ευρω περιμενετε 3 μηνες;εγω με τα προγραμματα που εχω μπαινουν σε 1 δευτερολεπτο.
Ποιο πρόγραμμα γνωρίζεις που να έδινε 11.5 ή 17 ευρώ επιστροφή από airfasttickets ανά εισιτήριο (ακόμα και απλό);
Τα προγράμματα που λες άντε να σου έδιναν κάποια τοις εκατό επί της συνολικής τιμής δηλ. ψίχουλα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills