mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Για τι χρονολογίες μιλάμε;
Περίπου 97’-98’, δεν θυμάμαι ακριβώς, ένεκα η ηλικία.Για τι χρονολογίες μιλάμε;
Εποχες πριν σοβαραυτουμε και ξερνουσαμε ποτα απο τα ξενυχτια στην Αιγιαλη ανεβαινοντας για το δωματιο στον Ποταμο.Για τι χρονολογίες μιλάμε;
2000, 2001, 2006 με έμφαση στις δυο πρώτες χρονιές.Για τι χρονολογίες μιλάμε;
Όχι δε το χα δει, μου κάνει τρελή εντύπωση που το λες, τι είναι Τήνος;θυμήθηκα ότι στη Χοζοβιώτισσα μου είχε κάνει τρελή εντύπωση ότι έβλεπες κόσμο να ανεβαίνει μπουσουλώντας μέχρι πάνω (προφανώς είχαν κάνει τάμα) και μάλιστα ακόμη και νέοι άνθρωποι.
Αυτή τη σύγχρονη μόδα της απαξίωσης της Αιγιάλης δεν μπορώ να την χωνέψω
Αιγιάλη και πάλι Αιγιάλη.
ΘΛΙΨΙC...Τη Χωρα την αφηναμε για τους boomers
Είναι δείγματα συμπεθερισμού...Λέτε να φταίει η ηλικία;
Έχεις τρεις μέρες μπαν από μένα, δε το περίμενα κάτι τέτοιο...βρηκα καταθλιπτικη την Αστυπαλαια (νεα μοδα κι αυτη στη νεα γενια να θεωρουν αυθεντικη την Αστυπαλαια,
Γενικά δεν γουστάρω να μένω στις εκάστοτε χώρες των νησιών. Όταν πάω σε νησί θέλω να είμαι πάνω στην θάλασσα, τέλος. Στις χώρες μια βολτίτσα, ένα φαγάκι άντε και κανένα ποτό (2-3-4) κι έξω από την πόρτα.Ποια Αιγιάλη μπροστά στη χώρα, ας είμαστε σοβαροί.
Εντάξει, σε σχέση με τα Κατάπολα δε το συζητώ.
Δεν το γνωρίζω αυτό το φαινόμενο. Μοιάζει με τον στραβισμό ή με τον ωχαδερφισμό;Είναι δείγματα συμπεθερισμού...
Ευτυχως ξερναω πια ελάχιστα, αλλά σοβαρη δεν ξερωΕποχες πριν σοβαραυτουμε και ξερνουσαμε ποτα απο τα ξενυχτια στην Αιγιαλη ανεβαινοντας για το δωματιο στον Ποταμο.
Δεν είχε τίποτα καρντιά μου για βράδυ. Τόσο αυθεντική δηλαδή.ΘΛΙΨΙC...
Ποια Αιγιάλη μπροστά στη χώρα, ας είμαστε σοβαροί.
Εντάξει, σε σχέση με τα Κατάπολα δε το συζητώ, όπως επίσης για διαμονή λίγων ημερών, έτσι για τον Αμοργιαλό (Ναός) και το Q που ακόμα κρατάει καλά. Απο κει και πέρα Χώρα και χίλια χρόνια Χώρα.
Αυτό το έχω ακούσει από πολύ κόσμο, απολύτως σεβαστό, απλά είναι κάποια νησιά (πχ Αμοργός, Φολέγανδρος) που αντικειμενικά δε γίνεται κάτι τέτοιο, είναι άδικο.Γενικά δεν γουστάρω να μένω στις εκάστοτε χώρες των νησιών. Όταν πάω σε νησί θέλω να είμαι πάνω στην θάλασσα, τέλος.
Ελληνιστί αυτό το boomers που λέει η @paefstra . Με χιουμοριστική διάθεση πάνω απ' όλα.Δεν το γνωρίζω αυτό το φαινόμενο.
Μιλάμε για παλιά δηλαδή. Μάλιστα!Δεν είχε τίποτα καρντιά μου για βράδυ. Τόσο αυθεντική δηλαδή.
Ενώ τώρα, έτσι όπως τα κόβω τα μαγαζιά στο google maps πρέπει να γίνεται τρελό ξεφάντωμα μέχρι πρωίας.Μιλάμε για παλιά δηλαδή. Μάλιστα!
Πάντως η πιο ωραία χώρα που έχω δει εγώ είναι της Σερίφου (αν και δεν έχω πάει Φολέγανδρο).απλά είναι κάποια νησιά (πχ Αμοργός, Φολέγανδρος) που αντικειμενικά δε γίνεται κάτι τέτοιο, είναι άδικο.
Ούτε και τον όρο boomers κατανοώ. Ή έγω μεγαλώσει πολύ ή πρέπει να κάνω παρέα με τους φοιτητές στη δουλειά μου.Ελληνιστί αυτό το boomers που λέει η @paefstra . Με χιουμοριστική διάθεση πάνω απ' όλα.
Ο boomerισμος ειναι στα μυαλα, μην ανησυχεις.Ούτε και τον όρο boomers κατανοώ. Ή έγω μεγαλώσει πολύ ή πρέπει να κάνω παρέα με τους φοιτητές στη δουλειά μου.