psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Πολύ ωραία, χαίρομαι που το είδες, που το γύρισες και που τελικώς το εκτίμησες.Λοιπόν εντυπώσεις από το νησί, Ιούνιος 2021:
Δε γίνεται βασικά να μην εκτιμήσεις αυτό το νησί, κάτι πρέπει να κάνεις πολύ λάθος...
Ναι, βασικά γιατί στο σημείο που είναι θα τη δεις πάντα βρώμικη λόγω ανέμων, ξεβράζει όλα τα σκουπίδια, γενικώς δεν είναι σημείο για μπάνιο αλλά για φωτογραφία. Δε ξέρω αν το ξέρατε από πριν.Ναυάγιο: Ήταν βρώμικη όταν πήγαμε, κρίμα γιατί η
Ώπα τι έγινε, άλλαξαν τα κόζια; Εγώ ξέρω ότι το κλειδί το παίρνεις απο τη «Καλλιστώ», αφήνοντας ίσως ταυτότητα. Εξελιχθήκανε και σ' αυτό.το κλειδί μισού μέτρου που παίρνεις από τη ράστα μπαργούμαν με εγγύηση το κινητό σου),
Ακριβώς έτσι, κι όσο βαθαίνει το καλοκαίρι γίνεται λίγο λιγότερο ήσυχο αλλά πάντα ποιοτικό. Ξεκινούν οι Live σκηνές σε κάθε μπαράκι και καφενείο, το μποτίλια πάει μέχρι το ξημέρωμα, το ίδιο και το γιασεμί, το τζιτζίκι είναι after, αλλά και κάποια καφενεία είναι 24ωρα!Το νησί είναι ήσυχο, με ωραίο κόσμο, από το εναλλακτικό ως το κουλτουρέ αρκετοί Γάλλοι
Οι πολλοί Γάλλοι στο νησί είναι κατάλοιπο απο τη ταινία «Απέραντο γαλάζιο» που διαφήμισε την Αμοργό στη χώρα τους και διαδίδει τη φήμη αυτή έως σήμερα.