Και εγώ έφαγα μπέργκερ ταρανδου.. Πολυ καλό!κι εγώ νομίζω ότι το 40€ ήταν υπερβολικό.
Έφαγα ταράνδου (ναι, ξέρω...) με λιγότερο από 20€ + πατάτες + μπύρα
Ελπίζω να μην σε παραχρέωνε η κάρτα στην μετατροπή...
Καλησπέρα , Golden circle όχι το θεώρησα πολύ εμπορικό , Godafoss ήταν κλειστός όταν περνούσα λόγω απότομης αλλαγής καιρού , το φαράγγι το έχω βάλει bucket list έδωσα βάρος αλλού .Ωραία βίντεο ,αλλά λείπει το κερασάκι στην τούρτα, η ταξιδιωτική ιστορία.Μείναμε με ερωτηματικά και ίσως κάποια μέρη δεν αναφέρθηκαν ή μας ξέφυγαν. Golden Circle έγινε; Vestrahorn; Fjadrargljufur canyon ,Godafoss κλπ κλπ ;
Καλησπέρα καμία υπερβολή στις τιμές που έδωσα έχω κρατήσει τις αποδείξεις είναι μεγάλο το κόστος στο 90% των περιπτώσεων
Καλησπέρα , τα τοπία δεν είναι εύκολο στον συγκεκριμένο χρόνο που έχουμε να περιγραφούν άλλωστε για αυτόΩραίο βίντεο για την Ισλανδία αλλά περίμενα να ακούσω λίγο παραπάνω για τα πανέμορφα τοπία τα οποία έχει. Να πω από την εμπειρία μου ότι το trekking στον παγετώνα είναι μια απίστευτη εμπειρία για όποιον έχει την δυνατότητα να το κάνει..Με απόλυτη ησυχία ακούτε τον πάγο που σπάει !!!
Την εμπειρία στο καταφύγιο σε συνδυασμό με πεζοπορία μπορείτε να την ζήσετε και για μια μέρα (και μια νύχτα). Το 8 μερες περπάτημα ακούστηκε λίγο τρομακτικό...! Στο καταφύγιο βλέπετε και υπέροχο βόρειο σέλας . View attachment 321446 View attachment 321445