ΕΡΣΗ
Member
Μια άσχετη ερώτηση: Μετά από έναν τέτοιο μήνα του μέλιτος πως μπόρεσατε να ενταχθείτε στην καθημερινή ζωή; (βλ. βγάζω έξω τα σκουπίδια, σιδερώνω πουκάμισα, πάω στο Σούπερ Μάρκετ, φτιάχνω κανένα γεμιστό να περάσει η ώρα κλπ).
Μην πιέζετε τον καλλιτέχνη....μπορεί να βρίσκεται σε καμιά ακροθαλασσιά και να συγκεντρώνει την έμπνευσή της....Άντε βρε Ρόζα! Που είναι το σημερινό μας κομμάτι;;; Μας άφησες να κουνιόμαστε στη βάρκα κι έχουμε γίνει μούσκεμα!! Έλα πριν αρπάξουμε καμιά πούντα!
Ουφ! Αν τόξερα ότι θέλουν παρακάλια οι συγγραφείς... μου φαίνεται ότι θα την αφήσω την ελληνική λογοτεχνία!
Lullu μου, ζω ένα δράμα!!! Το avast εδώ και τρεις μέρες δεν μου επιτρέπει την προσβαση στο φόρουμ (αυτή τη στιγμή έχω μπει από τον υπολογιστή ενός φίλου...) και προσπαθώ να δω τι θα κάνω....Μου λείπετε όλοι!!!...ροζα , ρόζα που εισαι ρόζα??????????????
Α, μπα, δεν τις υπερπήδησα....Έχω φορτωθεί σ' έναν φίλο και γείτονα (που αν συνεχίσω έτσι θα μείνει μόνο γείτονας...) και γράφω από τον υπολογιστή του...Για σήμερα καλά, αύριο να δω πώς θα τη βγάλουμε...THE RETURN! Μπραβο που υπερπηδησες πλειστες οσες δοκιμασιες υψωσε εμπροσθεν σου η συγχρονη τεχνολογια και σε εχουμε παλι μαζι μας με μια εντυπωσιακη συνεχεια των περιπετειων του θρυλικου ζευγους.
ΥΓ. Ειχα προαισθημα και την ειχα αραξει εδω και περιμενα...