• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισημερινός Εκουαδόρ: Αμαζόνιος - Άνδεις - Γκαλάπαγκος

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ναι!!!!!!!!!!!! τέλεια!

ευχαριστούμε για την ιστορία! τώρα που τελείωσε, μπορούμε να κάνουμε και μία επανάληψη από την αρχή :)

varioAthens

Member
Καλά που έκλεισες επιτέλους τα εισητήρια για Βιρμανία και μπορέσαμε να απολαύσουμε και τον επίλογο της υπέροχης ιστορίας σου και της υπέροχης γραφής σου! :clap:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..,,ηταν σαν να ημουν και εγω εκει,.. ζωντανα , εντονα αληθινα... ροζα χιλια ευχαριστω,...:clap::clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τελεια Rosa :clap: περιμενουμε και φωτος που μας εταξες , και επομενη ιστορια ;)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Κορίτσια, ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια!!! Φωτό ακολουθούν οσονούπω!!! (μόλις δηλαδή βρεθεί εύκαιρος και καλοδιάθετος ο γείτονας...)

Παρεμπιπτόντως, έχω δυο απορίες:
Προφανώς τις φωτό πρέπει πρώτα να τις ανεβάσω στη γκάλερι, ναι?
-πώς διαλέγω αυτή που θα μπει πρώτη σελίδα και πώς την ανεβάζω εκεί? και
-μπορώ να προσθέσω φωτό μέσα στα κείμενα, ή τώρα πια είναι αργά?...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
τις φωτό πρέπει να τις ανεβάσεις πρώτα στη γκάλερυ.. ναι! απλά φρόντισε να είναι κάτω από 250KB, αλλιώς δε θα ανέβουν...

στην πρώτη σελίδα μπαίνει φωτό αυτή που είναι συνημμένη στο πρώτο ποστ... απλά τώρα νομίζω είναι αργά για επεξεργασία, πρέπει να μιλήσεις με κάποιον mod να το κάνει αυτός :)

το ίδιο και για να βάλεις φωτό ανάμεσα στα κείμενα...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
τις φωτό πρέπει να τις ανεβάσεις πρώτα στη γκάλερυ.. ναι! απλά φρόντισε να είναι κάτω από 250KB, αλλιώς δε θα ανέβουν...

στην πρώτη σελίδα μπαίνει φωτό αυτή που είναι συνημμένη στο πρώτο ποστ... απλά τώρα νομίζω είναι αργά για επεξεργασία, πρέπει να μιλήσεις με κάποιον mod να το κάνει αυτός :)

το ίδιο και για να βάλεις φωτό ανάμεσα στα κείμενα...
Ευχαριστώ! (είναι σαφές πως οι σχέσεις μου με την τεχνολογία είναι διαταραγμένες...)

Καλά, δεν πειράζει κι αν δεν μπουν στα κείμενα...την επόμενη φορά θα το ξέρω από πριν...Αλλά έχω μια που μου αρέσει πολύ για πρώτη σελίδα, αυτή πιστεύω να τη βάλουν οι admins...

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
....εγω ειχα ανεβασει φωτο στο ποστ για τη Ναμιμπια χωρις να τις εχω ανεβασει στη γκαλερυ και γιαυτο τωρα δεν μου επιτρεπεται να τις ανεβασω στη γκαλερυ.....
ερωτημα..? πως γινεται απο το ποστ να πανε στη γκαλερυ?? Ιδου η απορια!!!!!!!!!!!!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Rosa, υπέροχο το ταξίδι...και με πολλή γλυκύτητα ο επίλογος...

Πιάνω θέση, για το επόμενο, που υποσχέθηκες...;)

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Καταπληκτική! Από τις ιστορίες που πάντα θα γυρίζω και θα ξαναδιαβάζω... Σε ευχαριστώ πολύ, και για όσους έχουν διαβάσει την ιστορία κομμάτι-κομμάτι προτείνω μια ανάγνωση μονορούφι από την αρχή μέχρι το τέλος... και πάλι μπράβο!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...

Ευχαριστώ για τη μεταφορά...
Βλέπω ότι για πρώτη φωτογραφία μπήκε το Sullivan Bay με το Pinnacle Rock από το νησί Μπαρτολομέ. Πολύ ωραία νήσος, και πολυφωτογραφημένη, αλλά...επειδή εγώ δεν έφτασα ως εκεί, γίνεται να την αλλάξουμε με μια άλλη (όταν την ανεβάσω???)
Αν όχι, δεν πειράζει....θα φροντίσω να επισκεφτώ το Μπαρτολομέ την επόμενη φορά!!!;)
Gracias!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou