Pilgrim
Member
Για να νοικιάσεις ποδήλατο χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα αλλά έχουν ενα καταπληκτικό και ασφαλέστατο δίκτυο ποδηλατοδρόμων
Εχεις δυο στο Josefstadt (City Residence & Geblergasse) που είναι πιο φοιτητοκατάσταση και μάλλον θα έχεις πρόσβαση σε φτηνό φαγητό. Η Nacshmarkt είναι μεν αγορά, αλλά φτηνή δεν τη λες. Το δεύτερο άστο, και πολύ μακριά από οτιδήποτε και ψιλοκακόφημη περιοχή. Τα άλλα δυο στο Leopoldstadt είναι ΟΚ, απλά όχι τόσο κεντρικά και θα έχεις λίγο περπάτημα παραπάνω για το κέντρο.Γεια σας, παιδιά!!!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην παρέα σας!!!! Έκλεισα κ εγώ αεροπορικά στη Βιέννη!!! Θα πάω με το αγόρι μου (είναι το πρώτο μας ταξίδι στο εξωτερικό) για πέντε μέρες! Τώρα είμαι σε αναζήτηση δωματίου, έχω κάνει μια μικρή έρευνα, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας.... Βάσει προυπολογισμού είμαι ανάμεσα στα εξής:
Ποιο θεωρείτε ότι βρίσκεται στην πιο καλή περιοχή; Ποιο εξυπηρετεί καλύτερα για βόλτα στο κέντρο, επίσκεψη σε μουσεία, είναι κοντά σε φτηνά μαγαζιά για φαγητό... Παράλληλα ψάχνω και μια ασφαλή περιοχή.
- Wombats city hostel am naschmarkt (Rechte Wienzeile 35, 1040)
- Wombats city hostel the lounge (Mariahilfer Str. 137, 1150 )
- Liechtenstein apartments II Vienna (1020, Nickelgasse 1, περιοχή Leopoldstadt)
- Geblergasse hotel wien (Geblergasse 21, 1170 , Hernals)
- Hotel Meininger Downtown Franz (Rembrandtstrasse 21, 1020) και
- Hotel City Residence (Hernalser Gürtel 32, 09. Alsergrund, 1090
Ευχαριστώ πολύ
Δεν θα μπερδευτείτε, απλά μπορεί να χάνετε πιο πολύ χρόνο. Από αυτό, σε σχέση με το άλλο στο Leopoldstadt, η πρόσβαση στο κέντρο με τα πόδια είναι ξεκάθαρη.Αυτό που μου κανει πιο πολύ κλικ τώρα, με βαση αυτά που διαβάζω και απο σας, είναι το Meininger στη Leopoldstadt! Ελπίζω μονο μην μπερδευτούμε με τις γέφυρες! Να δούμε τι θα κλείσουμε τελικά!
Εμείς χρησιμοποιήσαμε Vienna Pass τριήμερη. Αξίζει μόνο εάν σκοπεύεις να επισκεφτείς μουσεία και παλάτια. Έχει και το tourist bus μέσα.Ευχαριστώ και πάλι!!! Είμαι ανάμεσα στο να μείνω στο Hostel κοντά στη Naschmarkt και στο Meininger (Franz) στη Leopoldstadt, χωρίς να έχω καταλήξει, γιατί ακόμα ψάχνω.......
Μήπως, γνωρίζετε τώρα για τις κάρτες...
Με τη Vienna kart υπάρχει δωρεάν μετακίνηση σε μμμ και κάποια έκπτωση σε μουσεία κλπ;
Και με τη Vienna pass δωρεάν είσοδο σε επιλεγμένα μουσεία κλπ;
Εσάς ποια σας εξυπηρέτησε;
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!!!!!!!!!!! Είμαι σε φάση αναζήτησης δωματίου και μαγαζιών για φτηνό κυρίως φαγητό!!!! Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες! Μου διευκολύνουν την αναζήτησηΚαλησπερα, ειχα μεινει ακριβως σε ενα καθετο δρομο της mariahilfer street. Η πιο κεντρικη ισως οδος της Βιεννης με πολλα εμπορικα το βραδυ ειναι λιγο επικυνδηνη αλλα οχι σε φαση να ανησυχεις.
Πολυ κεντρικο σημειο, τα πολλα στα εχουν πει και τα παιδια απο πανω
Στα must βολτα στο schonbrunn, το belvedere αξιζει να το επισκεφθεις εσωτερικα κατα την γνωμη μου παντα.
Αυτο που θα σου προτεινω εγω ειναι ενα εξαιρετο παραδοσιακο μαγαζι για να δοκιμασεις βιενεζικο σνιτσελ ( προτεινομενο απο Αυστριακη κοπελα )
Ειναι το http://www.steman.at
Πραγματικα εξαιρετικο με παραδοσιακη μουσικη και ακρως οικονομικο!