paefstra
Member
Παρασυρομαι, αν δε δω πινακοθηκη της προκοπης χαλαει η διαθεση μου
Πραγματικά δεν ξέρω ποιάς πόλης τα μουσεία την έχουν μεγαλύτερη (την ποιότητα).Θα ήθελα όμως να ακούσω και την δική σου γνώμη για τα μουσεία της Βιέννης ως πολυταξιδεμένος που είσαι.
Το έχω καταλάβει γι' αυτό έκανα την παρέμβαση μουΠαρασυρομαι, αν δε δω πινακοθηκη της προκοπης χαλαει η διαθεση μου
Μου εμεινε επαγγελματικη διαστροφη, @taver. Δυο χρονια κοστολογουσα πινακες με βαση τις διεθνεις δημοπρασιες, μεχρι να κανω τη δουλεια που κανω τωρα. Μαλλον μενει για παντα το κουσσουρι .Καλά τα μουσεία, αλλά βρωμάνε φορμόλη. Μην τρώτε όλες τις ώρες σας εκεί μέσα.
Το που, πότε, πως και γιατί θα ταξιδέψουμε σε ένα μέρος χώρα, πόλη εξαρτάται από τον καθένα μας ξεχωριστά και μόνο! Υποσυνείδητα βάζουμε προτεραιότητες....οπότε για να μην έχεις πάει ακόμα είχες τους λόγους σου! Ότι και να σου πούνε όλοι οι άλλοι, όταν δεν έχεις δει κάτι δεν μπορείς να έχεις γνώμη. Τα γούστα και οι αρεσκείες είναι σχετικά, μοναδικά του καθενός και απόλυτα σεβαστα!Προβληματιζόμουν αν έχω κάνει καλά που ενώ έχω πάει σε πιο μακρινούς και καμιά φορά ακόμα και λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς δεν έχω πάει ακόμα Βιέννη.Και τα σχόλια που έχω ακούσει είναι αντιφατικά.Ή αρκετά θετικά ή αρκετά αρνητικά σαν αυτά που λες κι εσύ τώρα...Πολύ ακριβή για αυτό που προσφέρει κλπ.
Κάποια στιγμή θα την έβλεπα βέβαια αλλά και με τα δικά σου σχόλια,δεν μετανιώνω που το καθυστέρησα....
Εννοείται συμφωνώ απόλυτα. Απλώς επειδή πάντα ο χρόνος και το χρήμα που μπορεί κανείς να διαθέσει κάθε χρονιά σε ταξίδια είναι συγκεκριμένα, αναγκαστικά βάζεις προτεραιότητες.Το που, πότε, πως και γιατί θα ταξιδέψουμε σε ένα μέρος χώρα, πόλη εξαρτάται από τον καθένα μας ξεχωριστά και μόνο! Υποσυνείδητα βάζουμε προτεραιότητες....οπότε για να μην έχεις πάει ακόμα είχες τους λόγους σου! Ότι και να σου πούνε όλοι οι άλλοι, όταν δεν έχεις δει κάτι δεν μπορείς να έχεις γνώμη. Τα γούστα και οι αρεσκείες είναι σχετικά, μοναδικά του καθενός και απόλυτα σεβαστα!
Όταν και αν θελήσεις να πας στη Βιέννη, θα πας. Και αν τελικά αποφασίσεις να μην πας it's OK!
Τα πράγματα είναι πάντα απλά
Να ξέρεις πως σε μέρη που δεν τα έχουμε απωθημένο περνάμε καλύτερα γιατί μας εκπλήσσουν. Δεν χρειάζεται να επηρεάζεσαι από καμία paefstra και από κανέναν giannismits για να πας ή να μη πας σε μια πόλη. Ούτε πάντα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν έχουμε ταξιδέψει σε μέρη δημοφιλή. Εγώ π.χ θέλω πολύ να πάω Ισπανία, την έχω στην Top λίστα μου αλλά ακόμα δεν έχει τύχει να πάω. Τόσο απλό.Εννοείται συμφωνώ απόλυτα. Απλώς επειδή πάντα ο χρόνος και το χρήμα που μπορεί κανείς να διαθέσει κάθε χρονιά σε ταξίδια είναι συγκεκριμένα, αναγκαστικά βάζεις προτεραιότητες.
Μπα, κάποτε ούτως ή άλλως θα πήγαινα απλώς δεν ήταν στα άμεσα σχέδια ως τώρα...δεν ήταν απωθημένο μου,όπως άλλες πόλεις μάλλον, για αυτό.
Ίσως το 2018 να είναι στα σχέδια....
Αν η έκπληξη είναι θετική, σίγουρα θα περάσω καλύτερα.Να ξέρεις πως σε μέρη που δεν τα έχουμε απωθημένο περνάμε καλύτερα γιατί μας εκπλήσσουν. Ούτε πάντα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν έχουμε ταξιδέψει σε μέρη δημοφιλή. Εγώ π.χ θέλω πολύ να πάω Ισπανία, την έχω στην Top λίστα μου αλλά ακόμα δεν έχει τύχει να πάω. Τόσο απλό.
Χα,χα,χα,χα,χαουυυυυφ, καταλήξαμε επιτέλους. και το είχα μια........... στεναχώρια