Η πόλη είναι στολισμένη πολύ όμορφα και έχει κόσμο. Και τα υπόλοιπα χωριά είναι πανεμορφα αλλά με ελάχιστο κόσμο. Εμείς μετακινηνηθηκαμε με αυτοκίνητο. Έχε υπ όψιν σου ΟΜΩΣ... ότι εκείνη την εποχή έχει πολλή συννεφιά και υγρασία, ειδικά το πρωί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε κάθε φορά μόνο το μέρος στο οποίο βρισκόμαστε και να μην μπορούμε να αγναντέψουμε από την άλλη πλευρά της λίμνης. Αυτό και μόνο εμένα με χάλασε τόσο, που σκεφτόμουν ότι επρεπε να ειχα κάνει αυτό το ταξίδι άλλη εποχή.1)Χριστούγεννα έχει πάει κάποιος Κόμο ; πως είναι ;
2) συμφέρει να εχεις αμαξι ή καλύτερα με τρένα;
λεω για 3 μερες οικογενειακως με τα πιτσιρίκια
ευχαριστώ!
Como εχουμε ξαναπαει..Bergamo και Verona ειναι καλη ιδεα θα το κοιταξω ευχαριστω!Bergamo, Verona, Como.
Αν σας χαλάει η πιθανότητα να πετύχετε μουντό καιρό στη λίμνη, τότε προτιμήστε μία πόλη κοντά στο Μιλάνο. Κατ' άλλα οι λίμνες είναι γοητευτικές ακόμα και με κ@λόκαιρο! Αλλά αυτό εξαρτάται απο την ιδιοσυγκρασία του καθενός.....Εχω προβληματιστει λιγο για την εκδρομη.Επειδη θα ειναι Νοεμβριος μηπως αξιζει αλλη μονοημερη και οχι λιμνη κομο???
Καλημέρα. Το σκέφτηκες πολύ καλά να μην μπλέξεις τη Βενετία σε μονοήμερη από Μιλάνο. Και οι προορισμοί που επέλεξες είναι ό,τι πρέπει. Για κοντινό προορισμό ίσως να σκεφτόμουν και την Monza.Καλησπέρα σας όλους και καλώς σας βρήκα.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής. Θα βρίσκομαι στο Μιλάνο από 27/11 έως και 15/12 για training με την εργασία μου. Τα σαββατοκύριακα μας και ίσως κάποια απογεύματα θα είναι ελέυθερα. Ήδη έχει κανονιστεί με τους συναδέλφους το ένα Σάββατο να επισκεφθουμε τη Como και το επόμενο τη Pavia.
Σκέφτομαι τις Κυριακές που μένουν ελεύθερες να πάω στη Γένοβα και στο Τορίνο.
Πρωταρχική μου σκέψη βέβαια ήταν η Βενετία, αλλά έπειτα σκέφθηκα πως αυτό είναι ένα ταξίδι- προορισμός που ίσως πραγματοποιήσω στο μέλλον ξεχωριστά, με την έννοια ότι λες πάμε Βενετία!αλλά σπάνια λες πάμε Γένοβα;
Ποια η γνώμη σας;
Επίσης αν κάποιο απόγευμα υπάρχει αρκετός ελέυθερος χρόνος έχω σκεφθεί το Bergamo, έχετε κάποια άλλη πρόταση;
Ευχαριστώ
Ναι στη Γενοβα, αξιζει πολυ για 1 μερα. Βενετια να πατε κανονικα, μην την καιτε.Καλησπέρα σας όλους και καλώς σας βρήκα.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής. Θα βρίσκομαι στο Μιλάνο από 27/11 έως και 15/12 για training με την εργασία μου. Τα σαββατοκύριακα μας και ίσως κάποια απογεύματα θα είναι ελέυθερα. Ήδη έχει κανονιστεί με τους συναδέλφους το ένα Σάββατο να επισκεφθουμε τη Como και το επόμενο τη Pavia.
Σκέφτομαι τις Κυριακές που μένουν ελεύθερες να πάω στη Γένοβα και στο Τορίνο.
Πρωταρχική μου σκέψη βέβαια ήταν η Βενετία, αλλά έπειτα σκέφθηκα πως αυτό είναι ένα ταξίδι- προορισμός που ίσως πραγματοποιήσω στο μέλλον ξεχωριστά, με την έννοια ότι λες πάμε Βενετία!αλλά σπάνια λες πάμε Γένοβα;
Ποια η γνώμη σας;
Επίσης αν κάποιο απόγευμα υπάρχει αρκετός ελέυθερος χρόνος έχω σκεφθεί το Bergamo, έχετε κάποια άλλη πρόταση;
Ευχαριστώ