futuretraveler
Member
Ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας. Θα τις κοιτάξω και αυτές, αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική, καλοδεχούμενη
Να πω και εγώ Παβία, για να το κάνουμε καλύτερο;Σε βοηθήσαμε πολύ να αποφασίσεις, ετσι; Μία ψήφος για κάθε πρόταση.
Καλησπέρα. Εγω θα σου πρότεινα το Κόμο. Η πόλη είναι βγαλμένη από παραμύθι και θα δείς και την λίμνη.Καλησπερα, θα βρισκομαι για 4 μερες στο Μιλανο τον Οκτωβριο. Θελω την 3η μερα να την περασω σε καποια κοντινη πολη. Ειμαι αναμεσα σε Βαρεζε, Παβια και Μπεργκαμο. Τι προτεινετε;
Οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη, αλλα επειδη η μετακινηση θα γινει με λεοφωρειο ή τρενο, θα ηθελα να βρισκεται 1 το πολυ 1.5 ωρα μακρια απο το Μιλανο
Λίμνη Κόμο ή Μπέργκαμο.Καλησπέρα παιδιά!!!Έχω κλείσει εισητηρια με τον κουμπάρο μου για Μιλάνο 12-15 Νοεμβρίου....Έχουμ κλείσει και εισιτήρια για τις 13 του μήνα για την αγαπημένη μας Μίλαν στο Σαν Σίρο.Δευτερα 14 έχουμε μια μέρα κενή και λέμε να κάνουμε ημερήσια εκδρομή.Τι έχετε να προτείνετε???
Καλημέρα ! Επειδή δουλεύω στη Βόρεια Ιταλία και εχω πάει στα περισσότεραΚαλησπέρα παιδιά!!!Έχω κλείσει εισητηρια με τον κουμπάρο μου για Μιλάνο 12-15 Νοεμβρίου....Έχουμ κλείσει και εισιτήρια για τις 13 του μήνα για την αγαπημένη μας Μίλαν στο Σαν Σίρο.Δευτερα 14 έχουμε μια μέρα κενή και λέμε να κάνουμε ημερήσια εκδρομή.Τι έχετε να προτείνετε???