Εχεις απολυτο δικιο. Δεν διαφωνει κανεις σ' αυτο. Μην περιμενεις ομως να σου πω ονοματα. Μου φαινεται αδιανοητο να μην υπαρχουν καλυτεροι.δεν εννοώ να γίνουμε μέντιουμ απλά λέω οτι για να αλλάξεις από τον πρόεδρο μια ποδοσφαιρκης ομάδας μέχρι τον πρωθυπουργο δε μου φτανει να λες οτι ειναι αχρηστος-ανικανος αλλα απαιτω να μου δείξεις και την λύση... εχουμε δει κατα καιρούς διαφορους να λενε οτι αυτον δε τον θέλουμε αλλά να μη λένε και ποιος θα μπει στη θέση του.. υπάρχουν κάποιες θέσεις που δε γίνεται απλα να μέινουν άδειες.
Εσυ εχεις φαει κολλημα οτι θεωρω τις δυτικες δημοκρατιες ιδεατες.Δεν μου προκύπτει ότι έχεις καταλάβει την άποψη μου γιατί συνέχεια ρωτάς τα ίδια... εφόσον ρωτάς τα ίδια θα λαμβάνεις τις ίδιες απαντήσεις και από μένα και από το kerveros... η λύση ποιά είναι? ή θα σταματήσεις να ρωτάς τα ίδια και θα πας βολτίτσα σε άλλο τόπικ ή θα λαμβάνεις τις ίδιες απαντήσεις...
Και για να μην λέμε λοιπόν τα ίδια πάμε σε καινοιύργια...
Υποθέτω ότι και το Κ.Κ της Γερμανίας Κ.P.D το οποίο είχε απαγορευτεί μέχρι πρόσφατα συνταγματικά είχε διαπράξει κι αυτό ποινικά κακουργήματα εις βάρος της ανθρώπινης ζωής...Το ίδιο και το Κ.Κ.Ε που ήταν παράνομο από τον εμφύλιο μέχρι το 1974... και το Κ.Κ της Λετονίας που το 1991 πέρασε κι αυτό στην παρανομία και τα στελέχη του διώκονται μέχρι σήμερα είχε κι αυτό κάνει ποινικά κακουργήματα εις βάρος της ανθρώπινης ζωής? όλα αυτά στις δημοκρατικές δυτικές κοινωνίες που θαυμάζεις... ο Καντάφι σας μάρανε... Έχεις δίκιο ρε tripakias ευτυχώς που οι δυό μας δεν συμφωνούμε πουθενά πολιτικά...
Άμα οι πάντες είναι ο Καντάφι,ο Στάλιν κι ο Κιμ Ιλ Σουνγκ τότε και λίγα λες.όχι maltakias εσύ ούτε άσχετος είσαι ούτε απολιτικός... ούτε καν αιθεροβάμονας που νόμιζα στην αρχή... είσαι απλά πολιτικός προβοκάτορας, αρνητής των πάντων...
Toυλάχιστον αυτοί κάνανε και κάτι... ο Καντάφι έδιωξε τους αποικιοκράτες, ο Κιμ Ιλ Σούνγκ έστειλε τους ιμπεριαλιστές Γιαπωνέζους σπίτια τους, μέχρι και ο χασάπης πολέμησε τους Ναζί... οι δικοί σου τίποτε... στη λήθη της ιστορίας... ούτε δυό γαιδάρων άχυρα δεν μπόρεσαν να μοιράσουν... μια ζωή μιζέρια... πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί... και ξανά το ίδιο τροπάριο... η Κροστάνδη, ο Μάχνο , η Πασιονάρια... όλοι μας φταίνε εκτός από το κακό το ριζικό μας... μπα ούτε αυτό φταίει... θα φταίει μάλλον το κρασί... κι έτσι δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα προσμένετε ίσως κάποιο θάμα...Άμα οι πάντες είναι ο Καντάφι,ο Στάλιν κι ο Κιμ Ιλ Σουνγκ τότε και λίγα λες.