λοιπον θα ειμαι ευθυς και ειλικρινης.τι εισιτηριο ειναι απο εξαργυρωση μιλιων aegean bonus visa.η ημερομηνια μπορει να ειναι οποιαδηποτε αρκει να υπαρχει διαθεσιμη θεση συφμωνα με τους ορους και οσον αφορα την εταιρεια μπορει να ειναι με οποιαδηποτε εταιρεια της star alliance(μπορειται να δειτε και στο site της star alliance) ποιες εταιρειες ειναι μελοι.οτιδηποτε αλλο ειμαι διαθεσιμος να απαντησω.Τι εισιτήριο, με ποια εταιρία, σε τι τιμή, για ποια περίοδο ;;;;;;;;;;
Respect, αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Πριν "σκοτώσω" τα ασημικά της οικογένειας θα πουλήσω τα μίλια μου...(παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι η μεταπώληση δεν είναι σύμφωνη με τους όρους έκδοσης του εισιτηρίου).Δηλαδή από ότι κατάλαβα το εισιτήριο δεν έχει εκδοθεί, απλά έχεις συγκεντρώσει στην κάρτα τα μίλια που χρειάζονται. Οπότε πουλάς μίλια και όχι εισιτήριο.
Ποιους ορους εκδοσης? Αφου πουλαει το δικαιωμα εκδοσης το οποιο μεταβιβαζεται σε οποιονδηποτε...βεβαια το -20% ειναι πολυ σχετικο γιατί η αστροσυμμαχια εχει τους υψηλοτερους φορους στον πλανητη...αν ειναι για business κατι λεει. Αλλιως μικρο το κερδος με τις προσφορες των κινεζων μονιμα κατω απο 800..Respect, αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Πριν "σκοτώσω" τα ασημικά της οικογένειας θα πουλήσω τα μίλια μου...(παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι η μεταπώληση δεν είναι σύμφωνη με τους όρους έκδοσης του εισιτηρίου).
Το σχολίασα με βάση τους όρους εδώ στο Chapter 4 περί αγοραπωλησίας μιλίων. Είναι κάτι διαφορετικό το να πουλήσεις το εισιτήριο που εξαργυρώνεις;Ποιους ορους εκδοσης? Αφου πουλαει το δικαιωμα εκδοσης το οποιο μεταβιβαζεται σε οποιονδηποτε...βεβαια το -20% ειναι πολυ σχετικο γιατί η αστροσυμμαχια εχει τους υψηλοτερους φορους στον πλανητη...αν ειναι για business κατι λεει. Αλλιως μικρο το κερδος με τις προσφορες των κινεζων μονιμα κατω απο 800..
Κοιτας λαθος chapter μια και η Aegean δεν πετα Αυστραλια. Ακομα..Το σχολίασα με βάση τους όρους εδώ στο Chapter 4 περί αγοραπωλησίας μιλίων. Είναι κάτι διαφορετικό το να πουλήσεις το εισιτήριο που εξαργυρώνεις;
http://en.aegeanair.com/milesandbonus/program-description/terms-conditions/
πολυ σωστος,αυτο ακριβως.γνωριζω οτι ειναι παρανομο ωστοσο.δεν πουλαω ουτε μεταβιβαζω μιλια μπορω ομως να εκδοσω το εισιτηριο σε οποιοδηποτε ονομα.η μονη υποχρεωση ειναι η πληρωμη των φορων αεροδρομιου.,μπορει να μην πηγαινει η aegean αυστραλια αλλα πηγαινουν οι υπολοιπες εταιρειες της star alliance.Εχεις δικαιωμα μεσω τηλεφωνου να το εκδοσεις σε οπιο ονομα τους υποδειξεις εσυ πληρωνοντας τους φορους