Εισιτήρια τρένου Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Γεια σας! Θέλω να ταξιδέψω από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη με τρένο τον Νοέμβριο. Έχει νόημα να κλείσω από τώρα ή δεν χρειάζεται; Θα φύγω Παρασκευή και θα επιστρέψω Κυριακή (ημέρες με κίνηση δηλαδή). Στο site της τραινοσε αναφέρει "τιμή εισιτηρίου web τώρα". Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αυξηθεί η τιμή αργότερα; Πόσο νωρίτερα μου προτείνετε να κλείσω; Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!

paefstra

Member
Παλιά που είχε προσφορές είχε κάποιο νόημα να ψάξεις ένα μήνα πριν. Τώρα δεν έχει πλέον. Κλείσε ξέρω γω 15 μέρες νωρίτερα.
Μη φανταστείς ότι σκοτώνεται ο κόσμος να πληρώσει αυτή την τιμή όταν το αεροπλάνο είναι φθηνότερο πολύ συχνά και βρίσκεις ΚΤΕΛ με 15 ευρώ

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
15?σοβαρα?κι εγω πληρωνω κοντα 25 για καλαματα!!!!!!!

paefstra

Member
Δεν κάνουν όλα τα εισιτήρια τόσο . Αλλά έχει δυο εισιτήρια σε κάθε δρομολόγιο με 15 ευρώ στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, αν τα προλάβεις.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
ευχαριστω,θα τσεκαρω αν ισχυει και για αλλα κτελ..εχω αφησει καλαματα το αμαξι και πηγαινοερχομαι με κτελ..για ενα ατομο ειναι εντελως ασυμφορο το αυτοκινητο..

paefstra

Member
Δύσκολο να ισχύει και σε αλλά. Στο Αθήνα Θεσσαλονίκη έχουν ανταγωνιστικά δρομολόγια το ΚΤΕΛ Αθηνών και το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Γι αυτό βγαίνουν προσφορές. Αν βάλεις και τις φτηνές πτήσεις συχνά, υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.948
Μέλη
39.653
Νεότερο μέλος
melitraveller

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom