mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Προσφορά από την Easyjet με εισιτήρια από/για πολλά αεροδρόμια, ξεκινώντας από 3 ευρώ. Πτήσεις από 10/2020-03/2021.
Link?Προσφορά από την Easyjet με εισιτήρια από/για πολλά αεροδρόμια, ξεκινώντας από 3 ευρώ. Πτήσεις από 10/2020-03/2021.
Στο σάητ της ίδιας της εταιρείας, μπορείς να κλείσεις. Επίσης στο kayak. Το είδα από εδώ
https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/easyjet-promotional-cheap-flights-2020/
Και μόλις έκλεισα ένα Βερολίνο (μόνο το πήγαινε) για δύο άτομα, στην εκπληκτική τιμή των 5,98 ευρώ
Λέει πολλές διαδρομές και δεν το διευκρινίζει. Δοκίμασες να βάλεις low fare calendar στο ψαχτήρι της easyjet για να μπορείς να δείς τις τιμές σε μεγάλο εύρος?Αφορά μόνο τις πτήσεις που φαίνονται στο λινκ; Γιατί δοκίμασα από Παρίσι και οι τιμές είναι οι στάνταρ που βρίσκεις και χωρίς προσφορά.
Εννοείς το 3 ευρώ ή το 17; Γιατί 3 από Ελλάδα ούτε γω βρήκα. Από Ισπανία όμως που είμαι, έχει άπειρα. Στο επίσημο σιτε κοιτούσα κι εγώ πάντως.Εγώ πάντως δεν μπορώ να βρω τέτοιες τιμές από το επίσημο σιτε της Easyjet.
Ούτε το 17 το βλέπω κάπου! Το ποιο φτηνό από Αθήνα μου βγάζει 80 κάτι ευρώ!Εννοείς το 3 ευρώ ή το 17; Γιατί 3 από Ελλάδα ούτε γω βρήκα. Από Ισπανία όμως που είμαι, έχει άπειρα. Στο επίσημο σιτε κοιτούσα κι εγώ πάντως.
Μονή διαδρομή έτσι;Ούτε το 17 το βλέπω κάπου! Το ποιο φτηνό από Αθήνα μου βγάζει 80 κάτι ευρώ!
Και εγώ το βρήκα αυτό αλλά δεν είναι η προσφορά που περίμενα να δω από τον τίτλοΜονή διαδρομή έτσι;
Από Θεσσαλονίκη ήταν το 17αρι, από Αθήνα ωστόσο επίσης μπορώ να βρω γύρω στα 20 ευρώ.
View attachment 311279
Kαλά πριν δεν έλεγες ότι δε βρίσκεις ουτε το 17; Θα με τρελάνεις;Και εγώ το βρήκα αυτό αλλά δεν είναι η προσφορά που περίμενα να δω από τον τίτλο
Βασικά δεν είναι καν προσφορά όταν το βλέπεις όλο τον χρόνο από την Ryanair ..
40€ για 2 ατομα είναι. Όχι 17. Εσύ μιλάς για 17€ για 2 ατομα αν δεν κάνω λάθος.Kαλά πριν δεν έλεγες ότι δε βρίσκεις ουτε το 17; Θα με τρελάνεις;
Ε μπορεί για την αφετηρία σου να μην ισχύει. Για άλλες ισχύει ωστόσο.