mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
εγραψα και εγω χαλουμι, τσαμαρελα και λουτζα......μα για γελια ειναιΕσείς κοροιδεύετε αλλά εγώ στ'αλήθεια το έγραψα.
εγραψα και εγω χαλουμι, τσαμαρελα και λουτζα......μα για γελια ειναιΕσείς κοροιδεύετε αλλά εγώ στ'αλήθεια το έγραψα.
αχ Χριστάκη ... εσυ δε καταλαβες ποιος κοροϊδεύει ποιονΓλυκο μου κοριτσάκι δεν κατάλαβες ότι ΔΕΝ κοροϊδεύουν εσένα αλλα την ίδια την Cyprus ????
Μην λες "αχ" με πληγωνεις ......fenia42 said:αχ Χριστάκη ... εσυ δε καταλαβες ποιος κοροϊδεύει ποιον
Εσύ κι αν είσαι!εγραψα και εγω χαλουμι, τσαμαρελα και λουτζα......μα για γελια ειναι
Τρεις λέει.Εσύ κι αν είσαι!
2 λέει και εσύ έγραψες 3....τώρα θα δείς που θα σε πετάξουν απο τον διαγωνισμό!!!
Ωχ....εμένα θα πετάξουν τελικά!! :roll::roll::roll:Τρεις λέει.
Ξέχασες το MESAIO DAKTYLO το πιο σημαντικόΈριξα μια ματιά στα υφιστάμενα ονόματα των αεροσκαφών της κι επειδή κάτι μου ʼκανε το PENTADAKTYLOS έχω να προτείνω τα: ANTICHIRAS, PARAMESOS και TO MICRO TO DAKTYLO.
Έριξα μια ματιά στα υφιστάμενα ονόματα των αεροσκαφών της κι επειδή κάτι μου ’κανε το PENTADAKTYLOS έχω να προτείνω τα: ANTICHIRAS, PARAMESOS και TO MICRO TO DAKTYLO.
Μέχρι τρεις λέξεις. Δύο ονόματα και πιθανόν το συνδετικό.Ωχ....εμένα θα πετάξουν τελικά!! :roll::roll::roll:
Αγαπητε, απο οτι καταλαβαινεις δεν κανουμε σοβαρη συζητηση (που ενδεχομενως μπορει να γινει καλλιστα σε αλλο τοπικ), λεμε απλα καμια μ@@@κια για να περναει η ωρα γιατι το θεμα εχει (και) την αστεια πλευρα του. Ειναι παντως σεβαστη η ευαισθησια σου.Αν δει κανείς έστω και μια φορά τον Πενταδάκτυλο με την τουρκική σημαία, αποκλείεται να κάνει αυτής της ποιότητας χιούμορ.