mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
εγραψα και εγω χαλουμι, τσαμαρελα και λουτζα......μα για γελια ειναιΕσείς κοροιδεύετε αλλά εγώ στ'αλήθεια το έγραψα.![]()
εγραψα και εγω χαλουμι, τσαμαρελα και λουτζα......μα για γελια ειναιΕσείς κοροιδεύετε αλλά εγώ στ'αλήθεια το έγραψα.![]()
αχ Χριστάκη ... εσυ δε καταλαβες ποιος κοροϊδεύει ποιονΓλυκο μου κοριτσάκι δεν κατάλαβες ότι ΔΕΝ κοροϊδεύουν εσένα αλλα την ίδια την Cyprus ????
Μην λες "αχ" με πληγωνεις ......fenia42 said:αχ Χριστάκη ... εσυ δε καταλαβες ποιος κοροϊδεύει ποιον![]()
Εσύ κι αν είσαι!εγραψα και εγω χαλουμι, τσαμαρελα και λουτζα......μα για γελια ειναι
Τρεις λέει.Εσύ κι αν είσαι!
2 λέει και εσύ έγραψες 3....τώρα θα δείς που θα σε πετάξουν απο τον διαγωνισμό!!!![]()
Ωχ....εμένα θα πετάξουν τελικά!! :roll::roll::roll:Τρεις λέει.![]()
Ξέχασες το MESAIO DAKTYLO το πιο σημαντικόΈριξα μια ματιά στα υφιστάμενα ονόματα των αεροσκαφών της κι επειδή κάτι μου ʼκανε το PENTADAKTYLOS έχω να προτείνω τα: ANTICHIRAS, PARAMESOS και TO MICRO TO DAKTYLO.
Έριξα μια ματιά στα υφιστάμενα ονόματα των αεροσκαφών της κι επειδή κάτι μου ’κανε το PENTADAKTYLOS έχω να προτείνω τα: ANTICHIRAS, PARAMESOS και TO MICRO TO DAKTYLO.
Μέχρι τρεις λέξεις. Δύο ονόματα και πιθανόν το συνδετικό.Ωχ....εμένα θα πετάξουν τελικά!! :roll::roll::roll:
Αγαπητε, απο οτι καταλαβαινεις δεν κανουμε σοβαρη συζητηση (που ενδεχομενως μπορει να γινει καλλιστα σε αλλο τοπικ), λεμε απλα καμια μ@@@κια για να περναει η ωρα γιατι το θεμα εχει (και) την αστεια πλευρα του. Ειναι παντως σεβαστη η ευαισθησια σου.Αν δει κανείς έστω και μια φορά τον Πενταδάκτυλο με την τουρκική σημαία, αποκλείεται να κάνει αυτής της ποιότητας χιούμορ.