katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Δέσμευση ποσού ή όχι θα γίνει ανάλογα με τους όρους κράτησης. Αν έκλεισες με δωρεάν ακύρωση, το πιο πιθανό είναι να μη σου δεσμεύσουν τίποτα.
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Βooking για όλα μου τα ταξίδια κ είμαι πολύ ευχαριστημένη..οπότε μην αγχώνεσαιΚαλημέρα!!
Παιδιά επειδή τώρα ψιλοαγχώθηκα, εγώ και ο φίλος μου, μιας και δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία, μέσω αυτής της σελίδας κλείσαμε τα δωμάτια, αλλά τα κλείσαμε δίνοντας και όλο το ποσό... Η ξενοδόχος που την πήρα τηλέφωνο είπε ότι δεν υπάρχει φόβος, απλά θα πρέπει να άνει διαδικασία για να τα πάρει (βαριόταν μάλλον)... Λέτε να γίνει καμιά στραβή?!
Ισως το εγκυροτερο στο ειδος του!Καλημέρα!!
Παιδιά επειδή τώρα ψιλοαγχώθηκα, εγώ και ο φίλος μου, μιας και δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία, μέσω αυτής της σελίδας κλείσαμε τα δωμάτια, αλλά τα κλείσαμε δίνοντας και όλο το ποσό... Η ξενοδόχος που την πήρα τηλέφωνο είπε ότι δεν υπάρχει φόβος, απλά θα πρέπει να άνει διαδικασία για να τα πάρει (βαριόταν μάλλον)... Λέτε να γίνει καμιά στραβή?!
απλα επειδη τα δωσαμε ολα τα λεφτα και οχι τον αριθμο της καρτας μονο...Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Βooking για όλα μου τα ταξίδια κ είμαι πολύ ευχαριστημένη..οπότε μην αγχώνεσαι
Mην αγχώνεσαι καθόλου.. Και γω το έχω χρησιμοποιήσει αμέτρητες φορές και τις μισες έχω προπληρώσει την κράτηση χωρίς κανένα προβλημα. Να εκτυπώσεις την κράτηση απ'το booking.com και να την κρατάς μαζί σου. Και αν πλήρωσες με πιστωτική και έχει έρθει ο μηνιαίος λογαριασμός που δείχνει πόσο χρεώθηκες και από ποιόν, κράτα και αυτόν μαζί (χωρίς βεβαια να είναι απαραίτητο, απλά κερδίζεις χρόνο αν γίνει κάποιο λάθος)..απλα επειδη τα δωσαμε ολα τα λεφτα και οχι τον αριθμο της καρτας μονο...
Σε ευχαριστω πολυ παντως..!!! Με ξεαγχωσες αρκετα!!!
Ο tripakias που ειναι και δεν εχει σχολιασει ακομα τα μηνυματα; Κατι τετοιες στιγμες μου λειπει που βγαινει και λεει, φανταζομαι εγω τωρα, να μην κλεισετε δυο μονοκλινα αλλα ενα δικλινο κτλ κτλ κτλ!!Καλημέρα!!