• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ειδοποίηση για νέα μηνύματα

isabelle

Member
Ερώτηση αρχάριας:
Αφού έγραψα το πρώτο μου thread στην ενότητα "Νέα Μέλη", σε λίγη ώρα άρχισαν να φτάνουν στο μέιλ μου ειδοποιήσεις ότι είχα λάβει κάποιες απαντήσεις. Όταν όμως μπήκα στο thread, παρατήρησα ωστόσο ότι δεν είχα λάβει ειδοποίηση για όλα τα νεα μηνύματα αλλά μόνο για ορισμένα απ' αυτά. Συγκεκριμένα δεν έλαβα ειδοποίηση για τα μηνύματα των μελών Anna-Panos, Hydronetta, Twinkie, για το δεύτερο μήνυμα του μέλους Taver (είχα λάβει για το πρώτο), και πάει λέγοντας. Μηπως μπορεί κανείς να φανταστεί το γιατί; Είναι κάτι που πρέπει να κάνω;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τα φώτα σας

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
δεν είναι τόσο τραγικό :)))

από την στιγμή που παίρνεις την πρώτη ειδοποίηση και δεν την έχεις διαβάσει (σκέφτομαι ότι κάτι τέτοιο έγινε) άλλες αλλαγές δεν καταγράφονται μέχρι να διαβάσεις το πρώτο ποστ για το οποίο σε ειδοποίησαν... (αν είμαι κατανοητή, σαν να μου φαίνεται μπερδεψα λίγο την γλώσσα :p)

ενώ αν μπεις μέσα θα δείς όλα τα ποστ.

καλωσόρισες!

isabelle

Member
Ivana είσαι αστέρι. Κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς και είναι έτσι όπως το λες. Σ' ευχαριστώ.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
να είσαι καλά, ό,τι άλλη απορία έχεις που μπορουμε να λύσουμε, εδώ είμαστε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη