panpan
Member
- Μηνύματα
- 7.053
- Likes
- 28.434
Άσε με να γκρινιάζω με τα καυτερά. Μ αρέσουν. Η γκρίνια είναι δικαιολογία για κατανάλωσηΌσο για τα καυτερά και ιδιαίτερα για την Χαρίσα που εμείς την τρώμε με τα κιλά
μπύρας.
Άσε με να γκρινιάζω με τα καυτερά. Μ αρέσουν. Η γκρίνια είναι δικαιολογία για κατανάλωσηΌσο για τα καυτερά και ιδιαίτερα για την Χαρίσα που εμείς την τρώμε με τα κιλά
Εννοειται αναλογο. Ο Σαραφης ειχε μαγαζι και στο Παρισι και στα Τρικαλα (απο παλια διαφημιση). Οι πολεις εχουν αδελφοποιηθει.Ενα δακρυ κυλησε...
Να πω και τη βλαχια μου τωρα, εχω φαει κατι αναλογο (αλλα φανταζομαι οχι ισαξιο) του brioche perdue σε brunchαδικο στα Τρικαλα
Τη διαφημιση δεν την γνωριζω αλλα ο Σαραφης μας μεγαλωσε. Και γενικα ειναι γνωστο το ποσο διεθνης πολη ειναι τα Τρικαλα, στεκουμενη διπλα σε μεγαθήρια όπως η ΝΥ και το Λονδινο. Τελος να πω οτι μας φωναζουν μικρο Παρίσι, δεν ηξερα για την αδελφοποιηση, εκει θα οφειλεται, ενώ έχουμε παρομοιαστεί και με Βαρκελώνη και Λισαβωνα. Μοναδικη πόλη, τι να λέμε τώρα!Εννοειται αναλογο. Ο Σαραφης ειχε μαγαζι και στο Παρισι και στα Τρικαλα (απο παλια διαφημιση). Οι πολεις εχουν αδελφοποιηθει.
Τη διαφημιση δεν την γνωριζω αλλα ο Σαραφης μας μεγαλωσε. Και γενικα ειναι γνωστο το ποσο διεθνης πολη ειναι τα Τρικαλα, στεκουμενη διπλα σε μεγαθήρια όπως η ΝΥ και το Λονδινο. Τελος να πω οτι μας φωναζουν μικρο Παρίσι, δεν ηξερα για την αδελφοποιηση, εκει θα οφειλεται, ενώ έχουμε παρομοιαστεί και με Βαρκελώνη και Λισαβωνα. Μοναδικη πόλη, τι να λέμε τώρα!
Η σειρα Τρικαλα-Αθηνα-Παρισι-Λάρισα με τρελανε.
Το μεσημέρι τελείωσα τα δυο τελευταία που είχαμε πάρει.Πουλιέται και σε ατομικό
Αυτό τελείωσε από το Σάββατο βράδυ.Brioche perdue
Φαντάζομαι εννοείς french toast, αυτό είναι ουσιαστικά. Απλά οι μάστορες δεν το κάνουν καθόλου λιπαρό και η βουτυρένια καραμέλα είναι άλλο πράγμα. Η αδερφή μου είχε αγοράσει βαζάκι με αυτή την καραμέλα και κόντεψε να τη φάει όλη σκέτη σε μια καθισιάΝα πω και τη βλαχια μου τωρα, εχω φαει κατι αναλογο (αλλα φανταζομαι οχι ισαξιο) του brioche perdue σε brunchαδικο στα Τρικαλα
Πολύ φίλη μου. Την καταλαβαίνω.με αυτή την καραμέλα και κόντεψε να τη φάει όλη σκέτη σε μια καθισιά
Φαντάζομαι εννοείς french toast, αυτό είναι ουσιαστικά. Απλά οι μάστορες δεν το κάνουν καθόλου λιπαρό και η βουτυρένια καραμέλα είναι άλλο πράγμα. Η αδερφή μου είχε αγοράσει βαζάκι με αυτή την καραμέλα και κόντεψε να τη φάει όλη σκέτη σε μια καθισιά
Σε αυτη την κατηγορια τα εχει και λεγεται brioche bread. Ειναι ολοιδιο με της φωτογραφιας, ειναι σα μια αβγοφετα απο τσουρεκι με αυτα που λες πανω συν φρουτα του δασους, επισης καθολου λιπαρο. Αλλα φανταζομαι γευστικα θα αλλαζει. Οταν θα ξαναπαω Γαλλια θα το δοκιμασω αδιαμφισβητητα και θα σε κανω ταγκ ;PΦαντάζομαι εννοείς french toast, αυτό είναι ουσιαστικά. Απλά οι μάστορες δεν το κάνουν καθόλου λιπαρό και η βουτυρένια καραμέλα είναι άλλο πράγμα. Η αδερφή μου είχε αγοράσει βαζάκι με αυτή την καραμέλα και κόντεψε να τη φάει όλη σκέτη σε μια καθισιά
Πού αυτό;Αν παει καποιος στη Βαλενθια, πρεπει οπωσδηποτε μετα τη μεσημεριανη παεγια να πιει ενα κρεμαέτ. Λικερ "ψημενο" με δυο κοκκους καφε, ξυλακι κανελας, φλιδα λεμονιου, ζαχαρη και εσπρεσο, κατι αναμεσα σε καφε και επιδορπιο. Εδω, στη γειτονια μου, τη Μπενιμακλετ, θα πιει σιγουρα ενα απο τα καλυτερα στην πολη!