• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εθελοντισμός

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πφφφ… έχω τοποθετηθεί πολλάκις σε τούτο το ζήτημα, που συνεχίζει να κλωθογυρίζει στο forum, όταν μιλάω με τα αγαπητά μέλη που συναντώ τελευταίως, θα το κάνω και επί του forum: Ορισμένες φορές ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κάποιες αντιφάσεις εδώ μέσα. Την μία συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε ένα παντελώς απρόσωπο forum να μας κυριεύει και να ζούμε μέσω αυτού. Όλοι λίγο περισσότερο/ λίγο λιγότερο υποστηρίζουμε (και αν δεν το παραδεχόμαστε, σίγουρα το αντιλαμβανόμαστε μέσα μας) το πόσο άτοπο είναι να διαολιζόμαστε, να νευριάζουμε, να βριζόμαστε μέσω αυτού του μέσου. Και ξαφνικά ένα πιθανό ατόπημα ενός μέλους γίνεται φλέγον. Δυσαρέσκεια, Κρίση, Θυμός. Μια ιστορία επί του πιεστηρίου και το θέαμα αρχίζει. Μου θυμίζει τους καιρούς που κυνηγάγαμε τον Κεντέρη για να κατουρήσει το μπολάκι. Εδώ όμως τι κάνουμε? Μήπως έχουμε ξεφύγει? Τι οραματιζόμαστε? Να φτιάξουμε τον κόσμο ένα forum την φορά? Αν όντως τα πράγματα είναι όπως κάποιοι υποπτεύονται, όσοι έπρεπε να πάρουν τα μηνύματά τους τα πήρανε και όσοι τα έδωσαν καλά κάνανε… Αρκετά όμως, προσωπικά βαρέθηκα. Αφήστε τον χρόνο να δείξει και ψυχραιμία. Όχι τόση αγανάκτηση γιατί κυριολεκτικά ξεχειλίζουμε από δαύτη.

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
kalspiros Όχι τόση αγανάκτηση γιατί κυριολεκτικά ξεχειλίζουμε από δαύτη.
Συμφωνώ κι επαυξάνω

Υ.Γ.: Συγγνώμη για τον ανορθόδοξο τρόπο, αλλά δεν έχω βρει ακόμη τον τρόπο να κάνω παραπομπή σε μήνυμα άλλου.

dmdoc

Member
Παρατηρώ οτι απόψεις άσχετες δημιουργούν πλήθος αντιδράσεων,ιπτάμενων δράκων και φαντασμάτων.Ως εκ τούτου διαχωρίζω τη θέση μου.
Ο ορισμός του social είναι:Συζητήστε για μουσική, κινηματογράφο, αθλητικά, την καθημερινότητά σας, οτιδήποτε σας ενδιαφέρει και δεν εμπίπτει στη θεματολογία του TravelStories.
Απαγορεύεται λοιπόν να γράψω την άποψή μου για κάτι που διάβασα;Αν ναι,ζητάω συγνώμη που εκφράζομαι ελεύθερα.Αν όχι,γιατί τόσος σπαραγμός;Έγινε προσωπική επίθεση σε κάποιον;Έθιξα κάποια αξιοπρέπεια;
Αλλά και να έγινε αυτό,υπάρχουν πλείστα παραδείγματα του παρελθόντος που οριοθετούν την εξέλιξη των πραγμάτων.Οπότε δεν υπάρχει νόημα.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος,λοιπόν,να βλέπει ο καθένας προσωπικές ερινύες,σε σκέψεις άσχετες.
Το μόνο κακό,που μου προκαλεί πραγματική αγανάκτηση,είναι να μην μπορώ να απαντήσω σε προσωπικές επιθέσεις.Ιδίως όταν ο επιτιθέμενος είναι το αφεντικό και με κλειδώνει έξω από το γραφείο του,την στιγμή που υποδιευθυντές,στελέχη,γραμματείς και Φαρισαίοι μπαινοβγαίνουν ελεύθερα.(χμ...καλό τόπικ για κουβέντα)
Όλα τα υπόλοιπα είναι pasatempos.
Το θέμα,λοιπόν,έχει τίτλο "εθελοντισμός",και σε αυτό,και μόνο αυτό,αναφέρεται.Σε κανένα forum,σε κανένα μέλος και σε κανένα συντονιστή.Τέλος

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Το θέμα,λοιπόν,έχει τίτλο "εθελοντισμός",και σε αυτό,και μόνο αυτό,αναφέρεται.Σε κανένα forum,σε κανένα μέλος και σε κανένα συντονιστή.Τέλος
..
..αν ειχε χερια :(ο εθελοντισμός :( θα τα σηκωνε ,τετοιο σταυρομα που του γινεται και σε ταξιδιωτικο φορουμ κιολας....:(

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Eλεος!!!
Κι αφου ειναι social να γραψω κι εγω για το κεικ που δεν μου φουσκωνει με τιποτα???:bleh:
Kalspiros, αυτο με τον Κεντερη ,εγραψες!!:clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα