• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

"-Εδώ στη Ελλάδα οι άνθρωποι ντύνονται ομοιόμορφα"

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
που το ξεθαψατε αυτο το τοπικ .......

Υ.Γ εξακολουθω να τα φορω τα χρωματακια μου:haha:

mat_lZ

Member
δεν ξέρω για τους Άγγλους , εγώ πάντως τους Γερμανούς που βλέπω το στιλ τους είναι άστα να πάνε! κάτι περίεργα παπούτσια κάτι περίεργα ρούχα γενικά.

elefinor

Banned
Αν είναι να μιμούμαστε το ...απαράμιλλο στυλ των Γερμανών και των Άγγλων που έρχονται στα νησιά μας, αφήστε το καλύτερα. Μετά τις βαθυστόχαστες φιλοσοφίες για το συντηρητισμό της ελληνικής κοινωνίας ( φυσικά και είναι συντηρητική, είναι βασικός κανόνας αυτοσυντήρησης, θα είχε 4.000 χρόνια συνεχούς παρουσίας ο ίδιος πνευματικά και πολιτιστικά λαός στην ίδια περιοχή αν δεν ήταν "συντηρητικός"; ) θα πω οτι μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι από εσάς πολύ πιο ταξιδεμένοι συγκριτικά μ' εμένα δεν παρατηρήσατε οτι οι Σκανδιναβοί/ες που και εμφανίσιμοι/ες είναι και γούστο έχουν όχι απλά φορούν σκούρα , αλλά το...ξεσκίζουν το μαύρο χρώμα. Τους πηγαίνει εξαιρετικά μάλιστα. Όπως είπε κι η Έρση -νομίζω- πριν ο κατάλληλος συνδυασμός των χρωμάτων απαιτεί ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε τραγελαφικό αισθητικό αποτέλεσμα. Αντίθετα το σκούρο/μαύρο αποτελεί κλασσική επιλογή, δεν προκαλεί ακραίες ( θετικές ή αρνητικές ) αντιδράσεις και , λίαν σημαντικό, "μειώνει" οπτικά τον όγκο και κολακεύει τους στρουμπουλούς/ες. Ως λαός δε, τα έχουμε τα κιλάκια μας...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μα δεν ειπε κανεις ο,τι ειναι καλυτερα ντυμενοι οι Αγγλοι, οι Γερμανοι ή οποιοι αλλοι. Θεωρω πολυ καλογουστα ντυμενους μια μεγαλη μεριδα της ελληνικης κοινωνιας. Και μια χαρα χρωματα φοραει. Ο συντηρητισμος εχει να κανει με το αλλο μεγαλο κομματι των Ελληνων που δεν θελουν ή δεν τολμουν ή απο ταμπου δεν αλλαζουν. Κι αυτο δεν αφορα μονο το ντυσιμο αλλα τη γενικοτερη σταση ζωης τους. Και μαλλον αυτο ειχε στο μυαλο του ο Αγγλος.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κι έτσι όποιος βγαίνει έξω πλουμιστός είναι προοδευτικός άνθρωπος κι όποιος φοράει σκούρα συντηρητικός;

Τι είδους κοινωνικές αναλύσεις είναι αυτές θα'θελα να ήξερα!

GTS

Member
Κι έτσι όποιος βγαίνει έξω πλουμιστός είναι προοδευτικός άνθρωπος κι όποιος φοράει σκούρα συντηρητικός;

Πλουμιστός, χαχαχαχαχα, πολύ καλό πρωϊνιάτικα....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Οχι βεβαια, αλλα οταν βλεπεις τον πλουμιστο ή γενικοτερα τον καθενα με διαφορετικη εμφανιση (μην κολλατε στα χρωματα) απο το συνολο στο δρομο και τον σχολιαζεις, τοτε ο προοδευτισμος ειναι λιγο μακρυα απο σενα. Οσο κι αν σου φαινεται παραξενο, το ντυσιμο μας ειναι πολυ σχετικο με την υπολοιπη σταση που κραταμε στη ζωη μας.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Marx & Spencer (εισαγωγή στην κριτική της πολυχρωμίας)

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Μετά τις βαθυστόχαστες φιλοσοφίες για το συντηρητισμό της ελληνικής κοινωνίας ( φυσικά και είναι συντηρητική, είναι βασικός κανόνας αυτοσυντήρησης, θα είχε 4.000 χρόνια συνεχούς παρουσίας ο ίδιος πνευματικά και πολιτιστικά λαός στην ίδια περιοχή αν δεν ήταν "συντηρητικός"; ) ..
Να η πηγή του κακού...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou