• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

sfakhania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια , ρωσσια
sarajevo

εκανα περιπου το ιδιο ταξισι προπερσι . 16 μερες και πηγα και μαυροβουνιο και βοσνια .εχει καλη συγκοινωνια απο το ενα μερος στο αλλο .ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πας σαραγεβο. ειναι τοσο διαφορετικο απο τις αλλες πολεις ...εμενα με ξετρελλανε και τοσο ενδιαφερον απο ιστορικης αποψης ....αν θες λεπτομερεις ρωτα ....

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
καλή η ιδέα να πεταχτώ κι Σεράγιεβο όταν θα είμαι στο Βελιγράδι

αλήθεια πόση ώρα είναι με το τρένο/λεωφορείο το Σαραγιέβο κι πόσο θα πάει το μαλλί? :)

sfakhania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια , ρωσσια
sarajevo

τρενο δεν θυμαμαι να παιζει καθολου ...και αν υπαρχει δεν βολευει. εγω πηγα με λεωφορειο , αλλα κανει αρκετες ωρες επειδη περναει απο τη σερβικη βοσνια , απο το Παλε και αλλες πολεις . η διαδρομη ειναι απιστευτη μεσα απο βουνα και δαση... φτανει στο σερβικο κοματι στο σαρεγεβο και πας με ταξι στο κεντρο της πολης ....τιμη δεν θυμαμαι αλλα για να μην θυμαμαι δεν ηταν καθολου ακριβα ....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τώρα είδα το θέμα...
Το πρόγραμμα βγαίνει.
Εγώ απλώς θα άφηνα το Βελιγράδι για άλλο ταξίδι, και θα έβαζα μέσα και το Dubrovnik. Αν μπορείς να χώσεις και 1-2 μέρες ακόμα, το Μαυροβούνιο είναι super (και πολύ κοντά στο Dubrovnik).
Μην κόψεις από το Zagreb. Ζήσε το, είναι ενδιαφέρουσα πόλη.
To Sarajevo αξίζει αλλά είναι για 4-5 ώρες top, μαζί με τα μουσεία (καλύτερα πρωί). Και το Mostar για 2 ώρες (εδώ καλύτερα απόγευμα). Μετά και στα 2 ψάχνεις για ξυραφάκι...
Ljubljana σε 5 ώρες το πολύ την έχεις γυρίσει όλη.
Bled είναι ενδιαφέρον (μακρυά από το χωριό - κάνε το γύρω της λίμνης) αλλά όχι τόσο ώστε να φέρεις τούμπα το πρόγραμμα.
Από το Split (άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον μέρος) δες αν μπορείς να κάνεις ημερήσια σε κάποιο από τα Κροατικά νησιά εκεί κοντά.

sfakhania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια , ρωσσια
balkan trip

ετοιμαζω καλοκαιρινη βολτα σε βουλγαρια , μακεδονια , αλβανια
17 μερες ....με αεροπορικα απο κρητη - αθηνα - βαρνα
επιστροφη τιρανα - αθηνα- κρητη και ξενοδοχεια ...το κοστος μου παει γυρω στα 900 ευρω ....
πως σας φαινεται?

Borealis

Member
Πως μας φαίνεται? Ο Βασιλιάς της θλίψης...
17 μέρες? κάντες 7 και πολλές είναι...ή βάλε άλλους προορισμούς στο ταξίδι.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Kι εγώ θέλω να πάω στο Σεράγιεβο αλλά για περισσότερη ασφάλεια λέω να πάω μέσω Βελιγραδίου. Από Θεσσαλονίκη οδικώς. Είναι 7 ώρες περίπου μέχρι το Βελιγράδι με νορμάλ ταχύτητες και αμάξι πχ polo , ibiza και από εκεί άλλες 4-5 για Σεράγιεβο.
Λέτε να έχω πρόβλημα να πάω μόνη μου ;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Kι εγώ θέλω να πάω στο Σεράγιεβο αλλά για περισσότερη ασφάλεια λέω να πάω μέσω Βελιγραδίου. Από Θεσσαλονίκη οδικώς. Είναι 7 ώρες περίπου μέχρι το Βελιγράδι με νορμάλ ταχύτητες και αμάξι πχ polo , ibiza και από εκεί άλλες 4-5 για Σεράγιεβο.
Λέτε να έχω πρόβλημα να πάω μόνη μου ;
Η κατάσταση των δρόμων δεν είναι η καλύτερη..... Υπολόγιζε το χρόνο που θα έκανες στην Ελλάδα επί 2.

Εμείς πάντως πήγαμε Σεράγεβο - Βίσεγκραντ (στάση 2 ώρες) - Νις και μας πήρε μια μέρα full.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η κατάσταση των δρόμων δεν είναι η καλύτερη..... Υπολόγιζε το χρόνο που θα έκανες στην Ελλάδα επί 2.

Εμείς πάντως πήγαμε Σεράγεβο - Βίσεγκραντ (στάση 2 ώρες) - Νις και μας πήρε μια μέρα full.
Αρα μάλλον δε λέει να πάω με το Σμαρτάκι μου . Θα επιλέξω τη δημόσια συγκοινωνία.
Έχεις να μου πεις κάτι ως συμβουλή όσον αφορά την ασφάλεια μου εκεί;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
ετοιμαζω καλοκαιρινη βολτα σε βουλγαρια , μακεδονια, αλβανια
17 μερες ....με αεροπορικα απο κρητη - αθηνα - βαρνα
επιστροφη τιρανα - αθηνα- κρητη και ξενοδοχεια ...
Επόμενο Ταξίδι: albania macedonia
Όταν λες μακεδονία-macedonia, μήπως εννοείς τη χώρα αναγνωρισμένη απ' τον ΟΗΕ με το όνομα FYROM?

sfakhania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια , ρωσσια
ημουν σιγουρος

ημουν σιγουρος πως καποιος θα αντιδρουσε !!!
χαιρομαι που τα πατριωτικα μας ενστικτα ειναι ακομα ζωντανα .ΜΠΡΑΒΟ!!!
αλλα λιγο αργα δεν το θυμηθηκαμε ? ολοι αναφερονται σε αυτη τη χωρα εδω και πολλες δεκαετιες ως μακεδονια .....εμεις τωρα παρακαλαμε να κολλησουν και κανενα βορεια , σλαβο - κτλ κτλ
παντα μπροστα απο τις εξελιξεις η ελληνικη εξωτερικη πολιτικη .....
αλλη μια υποθεση που το οποιο δικιο ειχαμε το χασαμε , απο τις λαθος αντιδρασεις....μονο ανεξοδα και χωρις αντικρυσμα συλλαλητηρια εμειναν απο αυτη την ιστορια ...Κριμα

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Τα λαθη ειναι των πολιτικων. Εμεις επιμενουμε στο Φυρομ. Η υπολοιπη Ευρωπη μπορει να το λεει αλλιως αλλα...τουλαχιστον μεταξυ μας ας το λεμε Φυρομ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom