• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

Bahari

Member
Αν είναι δυνατόν... καλά τα χρησιμοποιούν όλα αυτά ή απλά 'φτιάχνονται' να εφευρίσκουν την οποιαδήποτε ανοησία;
Παναγιώτα, νομίζω ότι ναι, τα χρησιμοποιούν όλα αυτά γιατί πολλές φορές βλέπω στα διάφορα on line καταστήματα ότι πολλά από αυτά τα αστεία (και άχρηστα) αντικείμενα έχουν εξαντληθεί... Οπότε όλες αυτές τις ανοησίες, υπάρχουν άνθρωποι που τις αγοράζουν...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Σε κάποιες τουαλέτες αυτό το σύστημα είναι προεγκατεστημένο κι έτσι δε χρειάζεται να κουβαλάς τη συσκευή διαρκώς μαζί σου.

Απορία: Ας πούμε ότι είμαστε σε ένα πολυκατάστημα με πολλές τουαλέτες και πολλά τέτοια συστήματα... Αν λειτουργούν όλα ταυτόχρονα δε θα έχεις την αίσθηση ότι έχεις πέσει σε θαλασσοταραχή; :roll::haha::haha:
Την πάτησα και γω έτσι. Ψάχνοντας κάθε φορά που ήμουνα στην τουαλέτα τι κάνει το κάθε κουμπάκι, πατάω ένα στην τύχη (με τρώει και μένα η περιέργεια όμως) και ακούω το καζανάκι να τρέχει. Bingo λέω, το βρήκα με την πρώτη η άτιμη, πώς τα μαθαίνω τα γιαπωνέζικα :haha: Έλα όμως που νερό ακούω και νερό δεν βλέπω. Κοιτάω, ξανακοιτάω, τίποτα! Ακούω γάργαρο και κελαρυστό νερό να τρέχει και αυτό ήταν. Μετά κατάλαβα την χρησιμότητα του ήχου!
Τώρα και σε γκατζετάκι! :clap:

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Πρέπει να είναι χαρακτηριστικό της 'φάρας' ολόκληρης... Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι είναι πρώτοι στην γκατζετοδημιουργία (ηλεκτρονική ή μη) παγκοσμίως! :haha:

Bahari

Member
Την πάτησα και γω έτσι. Ψάχνοντας κάθε φορά που ήμουνα στην τουαλέτα τι κάνει το κάθε κουμπάκι, πατάω ένα στην τύχη (με τρώει και μένα η περιέργεια όμως) και ακούω το καζανάκι να τρέχει. Bingo λέω, το βρήκα με την πρώτη η άτιμη, πώς τα μαθαίνω τα γιαπωνέζικα :haha: Έλα όμως που νερό ακούω και νερό δεν βλέπω. Κοιτάω, ξανακοιτάω, τίποτα! Ακούω γάργαρο και κελαρυστό νερό να τρέχει και αυτό ήταν. Μετά κατάλαβα την χρησιμότητα του ήχου!
Χα, χα, χα :haha::haha::haha::haha::haha:
Τουαλέτα-διαστημόπλοιο, ε; Δηλαδή πόσα κουμπάκια πια είχε που δεν ήξερες ποιο να πατήσεις; :roll:

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Πλάκα κάνεις... εννοείς πως υπάρχει ειδικό κουμπάκι στις τουαλέτες παραγωγής ήχου;;;:shock::shock::shock:

Bahari

Member
Σε κάποιες τουαλέτες αυτό το σύστημα είναι προεγκατεστημένο κι έτσι δε χρειάζεται να κουβαλάς τη συσκευή διαρκώς μαζί σου.
Πλάκα κάνεις... εννοείς πως υπάρχει ειδικό κουμπάκι στις τουαλέτες παραγωγής ήχου;;;:shock::shock::shock:
Παναγιώτα, διάβασε το παραπάνω... Συμβαίνει αυτό ακριβώς... Απλά, σε κάποιες τουαλέτες δεν είναι προεγκατεστημένη η συσκευή και γι' αυτό πουλάνε τη φορητή :lol:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μερικά κουμπάκια που θυμάμαι στα πρόχειρα:
- για να θερμαίνεται το κάθισμα, κάποιες φορές και με θερμοστάτη
- ροή νερού για πλύσιμο στις γυναίκες
- ροή νερού για πλύσιμο στους άντρες (καταλαβαίνεται, αλλάζει το σημείο που ρίχνει το νερό)
τα παραπάνω με διαβαθμίσεις: λιγο - πολύ - πάρα πολύ νερό
- ζεστός αέρας για να στεγνώνεις από τον μπιντέ
- το κουμπάκι με τον ήχο που λέγαμε
- κουμπί για έξτρα άρωμα στον χώρο (για να μην μένουν ίχνη της δράσης σου)

α ναι, ξέχασα και το καζανάκι...

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
έ-λ-ε-ο-ς
Ήταν ο φίλος μου Ιαπωνία τον Φλεβάρη για 20 μέρες αλλά δεν μου ανέφερε τίποτα τέτοιο... Μάλλον τα συνήθισε τα κουμπάκια και του φάνηκαν φυσιολογικά :haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μερικά κουμπάκια που θυμάμαι στα πρόχειρα:
- για να θερμαίνεται το κάθισμα, κάποιες φορές και με θερμοστάτη
- ροή νερού για πλύσιμο στις γυναίκες
- ροή νερού για πλύσιμο στους άντρες (καταλαβαίνεται, αλλάζει το σημείο που ρίχνει το νερό)
τα παραπάνω με διαβαθμίσεις: λιγο - πολύ - πάρα πολύ νερό
- ζεστός αέρας για να στεγνώνεις από τον μπιντέ
- το κουμπάκι με τον ήχο που λέγαμε
- κουμπί για έξτρα άρωμα στον χώρο (για να μην μένουν ίχνη της δράσης σου)

α ναι, ξέχασα και το καζανάκι...
Επιβεβαιωνω! Τετοια ανεπαναληπτη χεστρα ετυχε να συναντησω στην Αιγυπτο (χωρις δυστυχως τη συσκευη παραγωγης ηχου, αλλα αντ΄αυτης ειχε ραδιοφωνο!)
Πατησα οτι κουμπι βρηκα με αποτελεσμα να καψω τα πισινα μου!
Περισσοτερες λεπτομερειες στην ιστορια μου σχετικα με την αιγυπτο "γι αλλου κινησαμε να παμε και αλλου η ζωη μας παει".
Ο τιτλος οσο και να μην αναφερεται αμεσα εννοει και την τουαλετα!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Έχω να καταθέσω ότι όταν διάβασα αυτή την ιστορία της Έρσης με την τουαλέτα στην Αίγυπτο γέλασα τόσο πολύ που έπεσα από την καρέκλα, για να δικαιολογηθώ στους συναδέλφους που με κοίταζαν εμβρόντητοι τους διάβασα το συμβάν, άρα Έρση μου εδώ σε έχω κάνει ρεζίλη.

Όσο για τα γκατζετάκια στην τουαλέτα, όσοι πάνε στην Ιαπωνία πρέπει να προμηθευτούν ειδικό έντυπο με οδηγίες χρήσης. Όπως και να το κάνουμε πρέπει να προστατεύουμε τα νώτα μας.

Last edited by a moderator:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Όσο για τα γκατζετάκια στην τουαλέτα, όσοι πάνε στην Ιαπωνία πρέπει να προμηθευτούν ειδικό έντυπο με οδηγίες χρήσης. Όπως και να το κάνουμε πρέπει να προστατεύουμε τα νώτα μας.
Αναλαμβάνω να κάνω ταχύρυθμο σεμινάριο σε όποιον ενδιαφέρεται! Το σεμινάριο συνοδεύεται από έντυπο και φωτογραφικό υλικό! :haha:

Last edited by a moderator:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Η παρακάτω φωτογραφία δεν είναι δικιά μου, είναι όμως ίδια με την πρώτη πρώτη τουαλέτα που μπήκα στο αεροδρόμιο.
Εκεί χάζεψα, πρέπει να έμεινα κανένα τέταρτο μέσα για να παίξω με τα κουμπάκια. Στο μεταξύ είχα και την ένοια μην κάνω καμιά μεγάλη χαζομάρα :haha: Βέβαια άλλη τέτοια τουαλέτα δεν ξαναβρήκα παρά μόνο στην επιστροφή στο αεροδρόμιο.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα