Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Δεν μπορώ να πώ οτι με ενθουσιάζει να κάνω περιήγηση με πούλμαν....θέλω να σταματώ ( όπως και εσύ είπες ) όπου επιθυμώ.Δεν υπαρχουν αριστεροτιμονα στο U.K. Αλλα να ξερεις οτι ακομη και για εμπειρους οδηγους η αριστερη κινηση στους δρομους, ειναι αρκετα δυσκολη,ιδιως στα Highlands, που οι δρομοι τους ειναι στενοι, ενω σε αρκετους απομερους δρομους (ιδιως πλαι στις παμπολλες λιμνες) δυσκολα χωρουν δυο αυτοκινητα κι υπαρχουν εσοχες ωστε το ενα αυτοκινητο να σταματα, για να περασει το αλλο,γιατι δεν χωρουν και τα δυο μαζι.Οποτε αν δεν εχεις πολλα χρονια στο τιμονι, συνιστω να προτιμησεις ενα πρακτορειο,που διαθετουν λεωφορειακια για περιηγησεις στα Highlands κι απο οτι διαβασα ειναι αρκετα ικανοποιητικα.
Προσωπικα τα περιηγηθηκα με αυτοκινητο και δεν θα αλλαζα αυτη την εμπειρια,γιατι πηγαινα οπου ηθελα,σταματουσα οπου ηθελα και γενικα κινηθηκα με τους δικους μου ρυθμους και διαθεση. Αυτο δεν σημαινει οτι απολαυσα την οδηγηση,αντιθετα με δυσκολεψε αρκετα, ιδιως στα roundabouts, ενω μια-δυο φορες βρεθηκα στην αντιθετη του κανονικου πλευρα του δρομου, παρα την προσηλωση μου στην οδηγηση απο την δεξια πλευρα και την συνεχη προσπαθεια μου να μενω στην αριστερη ακρη του δρομου κι οχι στην μεση του
Έχω αποφασίσει να νοικιάσω αυτοκίνητο και το βλέπω σαν μια νέα εμπειρία !
Είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρω παρά τις δυσκολίες !
Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου και την ενημέρωση της κατάστασης