• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εγινε και αυτο...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
γιατί νομίζω πως είναι μούφα;

osfialgia

Member
και τι νοιαζει την airlingus αμα ειχε πλαστο διαβατήριο, αυτο απασχολέι τις αρχες της ιρλανδιας

Ippolitos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ορλεάνη
Δεν ξερω πια τι μπορει κανεις να πιστεψει απο ολα οσα καθημερινα αναπαραγονται στο διαδικτυο!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Την άκουσα την γυναίκα σε συνέντευξη σήμερα το πρωί ρε παιδιά.Αληθινότατο είναι.

Εμένα με ενδιαφέρει να μου πει κάποιος από τους ειδήμονες εδώ μέσα.
Πως θα μπορούσες να κινηθείς νομικά εναντίον τους μετά;
Προφανώς παραβιάζουν οποιοδήποτε είδος κανονισμού ασφαλείας υπάρχει στον πλανήτη και σε εξευτελίζουν προσωπικά.

Το έκαναν λέει γιατί υπάρχει σήμα για μεγάλο αριθμό πλαστών Ελληνικών διαβατηρίων.
Και ο τρόπος για να το ανακαλύψουν είναι να κάνουν γλωσσικό τεστ οι κάτοχοί τους;;;!!! (Φανταστείτε τον ΓΑΠ να κάνει το τεστ)
Κι αν εγώ δεν ξέρω Ελληνικά τι σημαίνει ότι κακώς έχω Ελληνικό διαβατήριο;;;
Διαβατήρια Σέγκεν έχουμε,δηλαδή σε κανέναν Σομαλό τι θα κάνουν,φάλαγγα;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τα ίδια ακριβώς μου έκαναν κι εμένα πριν μερικά χρόνια οι Αυστριακοί στο τραίνο που επέστρεφα από Μπρατισλάβα στη Βιέννη. Με απομόνωσαν τρεις με στολή σ' ένα κουπέ, δύο όρθιοι, ένας καθιστός δίπλα μου και με πέρασαν από ανάλογο τεστ (γνώσης των ελληνικών). Και όχι μόνον αυτό αλλά μ' έβαλαν να γράψω κι ελληνικά, το όνομά μου και κάτι άλλα απλά. Προφανώς δεν μπορούσαν να ελέγξουν αν ήταν σωστά τα ελληνικά μου αλλά, νομίζω ότι, αυτό που τους ενδιέφερε να δουν ήταν το πόσο εξοικειωμένος ήμουν με τη γραφή της γλώσσας. Η όλη διαδικασία κράτησε πάνω από μισή ώρα και τερματίστηκε σχεδόν μόλις φτάσαμε στο σιδ. σταθμό της Βιέννης. Γιατί τα έκαναν όλ' αυτά? Μακάρι νά'ξερα. Κανείς δεν μου απάντησε και σε κανέναν άλλο δεν έπεσε στην αντίληψή μου να έκαναν κάτι αντίστοιχο. Δεύτερη φορά που μου συνέβη αυτό στην Αυστρία αλλά, τουλάχιστον, την πρώτη φορά είχαν κι ένα ελαφρυντικό: Είχα μούσι και μαλλιά! :bleh:

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Παντως δεν βλεπω να εχει κανει κατι το Επισημο Ελληνικο Κρατος (σιγα μην ασχοληθουνε...). Ετσι και τολμουσε καποιος Ελληνας αξιωματουχος να διανοηθει, να κανει το ιδιο σε Αυστριακους ή Ιρλανδους θα ειχαν κανει διαβημα απο την ΕΕ και την UNERSCO μεχρι τον ΟΗΕ.

Ισως θα επρεπε να τους γραψουν στα ελληνικα για το μ@#$ της μανουλάς τους, οτι γ$%^νται και το ποσο μ@$&κες ειναι.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636