• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Είμαι νέο μέλος!

cmavrani

Member
Επόμενο Ταξίδι
γερμανια
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτική
Γεια σας!

Είμαι και εγώ νέο μέλος εδω και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα αυτό το site.
Πραγματικά είναι φοβερό και χαίρομαι που θα το χρησιμοποιήσω για το σχεδιασμό των επόμενων ταξιδιών μας!
Και λεω μας, γιατί χωρίς το σύντροφό μου δε θα είχα πάει σε τόσο απίστευτα μέρη, ούτε θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς να μπορώ να το μοιραστώ μαζί του!
Ως τώρα έχουμε ταξιδέψει αρκετά, αλλά μας συμβαίνει αυτό που παθαίνουν όλοι οι ταξιδιώτες...σε κάθε ταξίδι γνωρίζουμε άλλους περιπλανόμενους οι οποίοι μας δίνουν νέες ιδέες για επόμενα ταξίδια!
Μας αρέσει να ταξιδεύουμε σε τόπους που είναι διαφορετικοί από ό,τι έχουμε συνηθίσει, και να γινόμαστε όσο γίνεται ένα με τους ανθρώπους εκεί. Δεν επισκεπτόμαστε ακριβά ξενοδοχεία αλλά θέλουμε να ζούμε όσο γίνεται πιο κοντά στους ντόπιους. Να γνωρίζουμε τον τρόπο ζωής τους, τα έθιμά τους, την κουζίνα τους, να τους επισκεπτόμαστε στα σπίτια τους και να συζητάμε, όταν αυτό είναι δυνατόν λόγω γλώσσας, για αυτά που τους απασχολούν.
Οι πιο όμορφες στιγμές για μένα ήταν αυτές που ήμουν κοντά στη φύση!Είτε στο camping στο Serengeti της Τανζανίας με τις ύαινες να ακούγονται έξω από τη σκηνή μας, είτε στη Μογγολία μέσα σε ένα ger, τη σκηνή των ντόπιων νομάδων. Το πρώτο εξωτικό ταξίδι μας, ήταν η Τανζανία και την έχω σε ιδιαίτερα καλή ανάμνηση!Η εμπειρία που έκανα στα χωριά εκεί, όπου τα παιδιά έτρεχαν πίσω μου και φώναζαν "mzungu" δηλαδή "λευκός", ήταν μοναδική. Νομίζω πως είναι ένα σημαντικό μάθημα για όλους να αισθανθούν για λίγο ξένοι.
Γράφω πολλά, το ξέρω, αλλά αυτό μου συμβαίνει πάντα όταν μιλάω για ταξίδια!
Στόχος είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο ένα μεγάλο ταξιδι....εύχομαι να είναι πάντα εφικτό!

cmavrani!

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
καλως ηρθες!!

να κανεις παντα υπεροχα ταξιδια:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα μέλη θα θέλανε να διαβάσουνε ταξιδιωτικές ιστορίες από τα μέρη που περιγράφεις. :)

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Καλώς ήρθατε..!!!!!!!!!:bleh:

Καράβι ο τόπος μας, πανί η ψυχή μας, καλά ταξίδια! ...;)

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθατε και απο εμας. Παντα στο αεροπλανο της επιστροφης να σχεδιαζετε το επομενο ταξιδι.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλωσόρισες και πάντα ωραία ταξίδια σου εύχομαι! Και μιας και γράφεις πολύ όταν μιλάς για ταξίδια περιμένουμε τις δικές σου ταξιδιωτικές ιστορίες. :p

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες και απο εμένα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα