• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Είδος προς εξαφάνιση και η φθηνή σοκολάτα;

getxowoman

Member
Μετά τις πολικές αρκούδες και τις τίγρεις, προσθέστε και τη φθηνή σοκολάτα στη λίστα των... ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση.
Όσο ασύλληπτο κι αν ακούγεται για τους λάτρεις του καφέ χρυσού, ειδικοί και κορυφαίοι chocolatiers εκφράζουν φόβους ότι η πρώτη ύλη τους θα μπορούσε ακόμη και να εξαντληθεί - ή στην καλύτερη περίπτωση να γίνει πολύ ακριβή για το μέσο άνθρωπο - εξαιτίας της... παγκοσμιοποίησης των γευστικών προτιμήσεων: όλο και περισσότεροι Κινέζοι και Ινδοί εθίζονται στην αγαπημένη λιχουδιά Αμερικανών και Ευρωπαίων, με αποτέλεσμα η κατανάλωση παγκοσμίως να έχει «χτυπήσει κόκκινο».

Η συνέχεια εδώ: Είδος προς εξαφάνιση και η φθηνή σοκολάτα; - 10/11/2010 11:26:00 πμ

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωχ , Ευαγγελια τι νεα ειναι αυτα !!
Παει η ΙΟΝ ?:(

varioAthens

Member
To άκουσα πριν λίγες μέρες και μου στοίχισε πιο πολύ και από την εξαφάνιση των πολικών αρκούδων... :lol: Σοβαρά τώρα... τι θα κάνουμε??? Θα πάει η χημεία σύννεφο!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Πωπω πρέπει να οργανωθούμε. Θα δημιουργήσουμε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι μας και θα το γεμίσουμε ταχέως με σοκολάτες, να έχουμε για τις δύσκολες μέρες. Η γιαγιά μου έκανε το ίδιο με την ζάχαρη στην κατοχή. Απευθυνθείτε και εσείς στους παλιούς που θα έχουν πείρα στο άθλημα. Θα χωριστούμε σε ομάδες, εγώ θέλω να είμαι στην ομάδα της bitter σοκολάτας.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
απαπα... οι Κινέζοι να μείνουν στο ρύζι τους και να αφήσουν κάτω τις σοκολάτες (άντε και δεν τους χωνεύω κιόλας) :mad::mad:
(καλά σου έλεγα Ιωάννα, έπρεπε να τις πετάξεις από τη βάρκα...θα γλυτώναμε από δύο :haha:)

εεε...χμμμ...κι εγώ στην ομάδα της bitter παρακαλώ!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν με νοιάζουν καθόλου οι σοκολάτες. Ούτε τα κοτόπουλα. Ούτε τα μοσχάρια. Ούτε τα αλλαντικά. Ούτε η ζάχαρη. Ούτε οι γαλοπούλες, τα κοντοσούβλια, οι γύροι, τα παιδάκια, τα χοιρινά κλπ κλπ Δεν τρώω τίποτα απο αυτά. ΑΛΛΑ αν οι κινέζοι και οι Ινδοί αρχίζουν και μπεκροπίνουν μπύρα .... ε τότε αυτό συνιστά αιτία πολέμου!
υγ εννοώ παϊδάκια και ουχί παιδάκια

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κι εγώ που νόμιζα πως είμαι η παράξενη στο φαγητό. Τί τρως πουλάκι μου; Αγκαλιά με την ελληνική ζυθοποία μόνο;:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παιδια ο,τι γλυκα και να δοκιμασει καποιος ..σαν τη σοκολατα ..κανενα!
Καλα λενε ορισμενοι οτι εχει μεσα καποια εθιστικη ουσια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom