Κοιταξε να δεις.Μπορει να κανω και λαθος αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν πολυθελει να το κανει σε φαση Ιντιανα Τζοουνς.Εγω εχω διαβασει σε διαφορες ιστοριες για τις χωρες αυτες και οχι συγκεκριμενα -συγκεκριμενα για Βιετναμ -οτι πανε με λεωφορεια ή τρενα απο το ενα μερος στο αλλο-πανε σε χωρια -κανουν βολτα στα ποταμια με βαρκες ...ξερω γω δεν τον εκοψα τον τοπικ σταρτερ να βρισκεται σε τετοια φαση .Και δεδομενου οτι ειναι το πρωτο ταξιδι εκτος Ευρωπης ...σκεφτομουν κατι πιο σοφτ.Τι να πώ? Ό,τι είχα να πω, το είπα πιο πάνω. Αυτό που θέλει, όπως το θέλει, το έχουν οι χώρες που είπα. Να σχολιάσω αυτά που είπες εσύ? Θα σε στενοχωρήσω (για τις χώρες που προτείνεις στην Ασία, εννοώ). Σαν προορισμοί είναι πολύ καλοί. Αλλά για 10 μέρες? Το έχω γράψει και αλλού αλλά φαίνεται δεν κατάλαβες. Οι άνθρωποι θέλουν να πάνε, να δουν, να γυρίσουν. Όχι "να πάρουν τις σημαίες" από κάθε μέρος!
Υ.Γ. Το πώς έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι στο Βιετνάμ δεν είναι εύκολες οι συνθήκες ή δεν μπορείς να κινηθείς με ασφάλεια, το φτωχό μου μυαλό αδυνατεί να το συλλάβει... Ίσως μπορείς να μας διαφωτίσεις λιγάκι!
Ναι, σιγά μην ξέρει το παιδάκι toy 2011 τον Indiana Jones....Δεν θα το τραβήξει η Πέτρα όπου γυρίστηκε ο Ιντιάνα Τζόουνς?
Με ενα DVD μια χαρα θα τον μαθει. Δε θα του κακοπεσει του μικρου. Αλλωστε το 2008 κυκλοφορησε ακομη μια ταινια Ιντιανα Τζοουνς!Ναι, σιγά μην ξέρει το παιδάκι toy 2011 τον Indiana Jones....
Θα το είχα γράψει κι έγω αν έβλεπα νωρίτερα το σχόλιο.Ναι, σιγά μην ξέρει το παιδάκι toy 2011 τον Indiana Jones....
off-topic μεν, αλλά: Φταίνε τα παιδάκια γι αυτό?Θα το είχα γράψει κι έγω αν έβλεπα νωρίτερα το σχόλιο.
Ρε baba,συμφωνώ σε όλα περί του προορισμού,αλλά αυτό με τον Indiana ήταν άστοχο.
Δεν έχω παιδάκι ακόμα για να ξέρω,αλλά ούτε τα παιδάκια των γύρω μου ξέρουν τον Indiana και τα γαϊδουροπαιδάκια (βλ.έφηβοι) αν δεν είχε βγει αυτή η προπέρσινη φόλα και πάλι αμφιβάλλω αν θα τον γνώριζαν.
Με κίνδυνο να διαγραφούμε και οι δύο απαντώ στο off-topic.off-topic μεν, αλλά: Φταίνε τα παιδάκια γι αυτό?