varioAthens
Member
Μπορει να απαγορευονται και οι συναντησεις σε σπιτια μετα τις 23.00, που ξερεις...Να δείτε που από του χρόνου, λόγω προβλημάτων της ΔΕΗ θα μας κόβουν το ρεύμα στις 23:00...
Μπορει να απαγορευονται και οι συναντησεις σε σπιτια μετα τις 23.00, που ξερεις...Να δείτε που από του χρόνου, λόγω προβλημάτων της ΔΕΗ θα μας κόβουν το ρεύμα στις 23:00...
και ειδικά αν είναι πάνω από 3 άτομα!!Μπορει να απαγορευονται και οι συναντησεις σε σπιτια μετα τις 23.00, που ξερεις...
Ολο και πιο κοντα στη ΧΑ ο Αντωνακης. Θα ξανακυβερνησει με τα χρυσαβγουλα ομως αυτη τη φορα...Πάει σε εκλογές χωρίς κάλυψη κρατικών ρ/σ (ευθεία συνταγματική εκτροπή) και ή
α)Ξανακυβερνάει και μας παίρνει τα σπίτια/ τα κεφάλια/τα παιδιά την άλλη μέρα
Σωστά.@ Nikos5050> Πρώτα απ'ολα η ΕΡΤ είναι κερδοφόρος οργανισμός.
Το τι προσφέρει η ΕΡΤ είναι ένα ποιοτικό και μή μετρήσιμο μέγεθος και άρα δεν μπορεί να συγκριθεί με το κόστος της. Εκτός αν λάβουμε υπ' όψη το ότι προσφέρει εργασία σε 2700 ανθρώπους, το οποίο είναι όντως πολύ σημαντικό αλλά δεν ξέρω αν όλοι οι υπόλοιποι είναι διατεθιμένοι να πληρώνουν οποιοδήποτε ποσό ώστε να έχουν δουλειά κάποιοι άλλοι, αν είναι αυτός ο μόνο λόγος ύπαρξης της ΕΡΤ στη μορφή που την ξέραμε. Σε όρους τηλεθέασης και σε σχέση με το πόσο κοστίζουν τα άλλα κανάλια και τι τηλεθέαση έχουν είμαι σίγουρος ότι θα βρείς στοιχεία αν ψάξεις.Επίσης, δώσε μας στατιστικά στοιχεία 2012 & 2013 με ανάλυση του τι προσφέρει η ΕΡΤ σε σύγκριση με το κόστος της και το ίδιο για κάποια άλλα κρατικά κανάλια της Ευρώπης (!) γιατί εικασίες δεν δέχομαι.
Δικό σου σενάριο είναι αυτό, δεν ξέρω πώς το φαντάστηκες. Ένα άλλο σενάριο είναι αυτό που λέει ο maltakias παραπάνω (που μοιάζει αρκετά πιθανό όντως). Προσωπικά υποστηρίζω ότι η κυβέρνηση δεν ήξερε τι να κάνει και έκανε αυτό. Αλλά θεωρώ ότι μάλλον έπρεπε να γίνει, φυσικά με άλλο πιο ομαλό τρόπο.Απο'κει και πέρα... Υποστηρίζεις πως η κυβέρνηση που ήταν ο κύριος λόγος της διαφθοράς έκλεισε την ΕΡΤ ώστε να μην κάνει η ίδια λαμογιές;;; ...και στην νέα ΕΡΤ θα σταματήσει να το κάνει ε;; Καλό το σενάριο σου, δεν λέω.
Γράψε λάθος, η ΕΡΤ διέθετε πεντε (!) τηλεοπτικούς σταθμούς, δέκα (!) ραδιοφωνικούς και δεκαεννέα (!!) περιφερειακούς, χωρίς να αναφέρουμε το παγκοσμίου φήμης περιοδικό ''ραδιοτηλεόραση'' και τις ιστοσελίδες. Τον σωστό αριθμό δεν τον βρήκα κάπου, αλλά κατά τη γνώμη μου πάντα είναι να υπάρχει ΕΝΑ (1) και όχι απο όλα τα παραπάνω.Η ουσία ποια είναι;; Τον σωστό αριθμό κρατικών καναλιών που τον βρήκες;;
Δική σου αίσθηση μάλλον γιατί ο τόπος βουίζει προς το αντίθετο.Αισθητά λιγότερο απ'τα ιδιωτικά κανάλια.
Tέλος, γράψε μας και 5-10 εκπομπές που είχες δει στην ΕΡΤ και σε απογοήτευσε η ποιότητα τους, γιατί έχω βαρεθεί να συνομιλώ (in real life) με άτομα που είχαν να δουν ΕΡΤ από τότε που ήταν 5-10 ετών αλλά έχουν την εντύπωση πως μπορούν να την κρίνουν.
Μαλτάκια θα συμφωνήσω μαζί σου, από το πρωί αυτό το σενάριο σκέφτομαι. Ο Αντωνάκης θέλει να πάει σε εκλογές και να ξεφορτωθεί Πασόκ και Δημαρ. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση σάυτό που έγινε, ούτε μπορεί κανείς να καταλάβει πώς αποφασίστηκε σε ένα απόγευμα.Ας γράψω κι ένα σενάριο να μη λέτε ότι ήμουν μετά Χριστόν προφήτης κατά το Φθινόπωρο,αν επαληθευτεί.
.........
Αυτός θεώρησε ότι μια σοβαρή αφορμή για να καταρρεύσει η κυβέρνηση μένοντας πιστός στη νεοφιλελεύθερη ατζέντα του είναι να κλείσει τις κρατικές συχνότητες (ώστε να λέει μετά περί κρατικοδίαιτων,βαθιού κράτους κλπ).
Έκανα log-in μόνο και μόνο για να σου κάνω "like". Τα είπες όλα...αν από την άλλη αφιερώναμε λίγο χρόνο για το "σαν σήμερα τον 20ό αιώνα", ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά.
Μάλλον έχεις δίκιο σ'αυτό.Κόστιζε 92 εκ. ευρώ σε μισθούς και εισέπραττε ανταποδοτικό τέλος άνω των 200 εκ. ευρώ μέσω της ΔΕΗ. Βέβαια και ψυγεία στους εσκιμώους να πούλαγε πάλι κερδοφόρα θα ήταν. Ουσιαστικά ήταν κερδοφόρα επειδή εισέπραττε 48 ευρώ απο κάθε σπίτι. Να σχολιάσω κι άλλο?
Δεν έγραψες τίποτα ουσιαστικό εδώ, αλλά ας σε βοηθήσω λίγο γιατί μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνειςΤο τι προσφέρει η ΕΡΤ είναι ένα ποιοτικό και μή μετρήσιμο μέγεθος και άρα δεν μπορεί να συγκριθεί με το κόστος της. Εκτός αν λάβουμε υπ' όψη το ότι προσφέρει εργασία σε 2700 ανθρώπους, το οποίο είναι όντως πολύ σημαντικό αλλά δεν ξέρω αν όλοι οι υπόλοιποι είναι διατεθιμένοι να πληρώνουν οποιοδήποτε ποσό ώστε να έχουν δουλειά κάποιοι άλλοι, αν είναι αυτός ο μόνο λόγος ύπαρξης της ΕΡΤ στη μορφή που την ξέραμε. Σε όρους τηλεθέασης και σε σχέση με το πόσο κοστίζουν τα άλλα κανάλια και τι τηλεθέαση έχουν είμαι σίγουρος ότι θα βρείς στοιχεία αν ψάξεις.
Καθόλου δικό μου, είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα. Αν γράφεις για ρουσφέτια κλπ ως δήθεν την άλλη όψη πρέπει αυτό που γράφεις να έχει μια λογική.Δικό σου σενάριο είναι αυτό, δεν ξέρω πώς το φαντάστηκες. Ένα άλλο σενάριο είναι μπλα μπλα μπλα
Πολλά θαυμαστικά χρησιμοποίησες ρε αδερφάκι μου.Γράψε λάθος, η ΕΡΤ διέθετε πεντε (!) τηλεοπτικούς σταθμούς, δέκα (!) ραδιοφωνικούς και δεκαεννέα (!!) περιφερειακούς, χωρίς να αναφέρουμε το παγκοσμίου φήμης περιοδικό ''ραδιοτηλεόραση'' και τις ιστοσελίδες.
Αν βουίζει "ο τόπος" τότε "ok" εγώ πάω πάσο.Δική σου αίσθηση μάλλον γιατί ο τόπος βουίζει προς το αντίθετο.
Strawmaning it much?? Το θέμα ήταν πως εσύ έγραψες για ποιότητα κλπ, είτε έχεις δει ΕΡΤ ή ΔΕΝ έχεις δει ένα απ'τα δύο ισχύει. Απ'οτι φαίνεται δεν έχεις δει, οπότε στο προηγούμενο σου μήνυμα έγραφες ο,τι σου κατέβει εντελώς.Αγαπητή / αγαπητέ, αυτό που λές είναι και όλη η ουσία της υπόθεσης ΕΡΤ. Είναι δύσκολο να βρείς κάποιον που την έβλεπε την τελευταία 20ετία. Και επανέρχομαι στην πρώτη σου παρατήρηση περί κερδοφορίας της και λέω: άξιζε να πληρώνουμε 92 εκ. ευρώ το χρόνο για κάτι που δεν έβλεπε κανείς?
Εγώ θα έλεγα ότι όσοι το λένε αυτό (π.χ. εγώ) είναι μάλλον υπερβολικοί και δεν έχουν (έχω) κάνει τον κόπο να δούν τα στατιστικά τηλεθέασης των κρατικών καναλιών πριν εκφέρουν άποψη. Ανακαλώ το κανείς και το αντικαθιστώ απο το λίγοι και απολογούμαι.πραγματικά, όσοι λένε ότι κανείς δεν παρακολουθεί κρατικά κανάλια, μάλλον δεν παρακολουθούν άλλα προγράμματα απ' τα γνωστά εμετικά προϊόντα των ιδιωτικών.