Tέλος, γράψε μας και 5-10 εκπομπές που είχες δει στην ΕΡΤ και σε απογοήτευσε η ποιότητα τους, γιατί έχω βαρεθεί να συνομιλώ (in real life) με άτομα που είχαν να δουν ΕΡΤ από τότε που ήταν 5-10 ετών αλλά έχουν την εντύπωση πως μπορούν να την κρίνουν.
Αγαπητέ συμφωνώ απόλυτα. Η ελληνική TV βιώνει την απόλυτη κατάντια, σκέψου π.χ. ότι δελτία ειδήσεων τύπου STAR έχουν μεγαλύτερη τηλεθέαση απο το αντίστοιχο της ΝΕΤ. Ίσως να φταίει και η γενικότερη παρακμή της κοινωνίας, ίσως και το ότι η ελαφριά και φτηνή ψυχαγωγία στις μέρες μας είναι πιο περιζήτητη απο την έγκυρη ενημέρωση.Νικο θελεις να μας πεις οτι ετσι που καταντησαν τα ιδιωτικα καναλια καποιος τα παρακολουθει ;
Ειδησεις δεν εχουν γιατι συζητανε μεταξυ του σαν μια καλη παρεα.
Και τωρα τελευταια μονο τουρκικα βαζουν.
Τα ιδιωτικα εκτος απο ειδησεις(που μονο ειδησεις δεν ειναι)δεν εχουν τιποτα.(γραφω για τα "Μεγαλα καναλια ".
Δεν μας νοιάζει η γνώμη σου παλιομετανάστη.Δε ξέρω τι λέτε εσείς εκεί πέρα, αλλά εγώ χτες το βράδυ πήγα για ύπνο χωρίς την παραμικρή υποψία και σήμερα το πρωί ξύπνησα και με αυτά που είδα έψαχνα μαζί με τους γείτονες εδώ να δούμε αν έγινε πραξικόπημα στην Ελλάδα...
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
ΠηγήΈνδειξη των προσανατολισμών που υιοθετούνται από το κυβερνητικό επιτελείο είναι η διατύπωση στο ν/σ ότι η νέα ΕΡΤ "θα απευθύνεται προς το ευρύ κοινό". Η διατύπωση αυτή ενισχύει την εκτίμηση ότι οι "ποιοτικοί" στόχοι χαμηλώνουν, και ότι θα περιορισθούν οι εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου, λόγου, τέχνης και προβληματισμού. οι οποίες συχνά επετέλεσαν "κόκκινο πανί" για τις κυβερνήσεις της ΝΔ.