• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ. ΒΟΗΘΕΙΑ!

nafsikaaa

Member
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες :)

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψω στο εξωτερικό και γενικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το πως ψάχνεις και κλείνεις εισιτήρια από το internet.

Ενδιαφέρομαι με ένα φίλο μου να κλείσουμε 2 εισιτήρια για Άμστερνταμ, για ημερομηνίες: 20-11 εως 29-11. Είμαστε και οι δύο φοιτητές, οπότε ψάχνουμε κάτι οικονομικό. Δεν μας πειράζει το +/- 3ημέρες στις ημερομηνίες μας.

Όποια βοήθεια ή συμβουλή θα μας ήταν χρήσιμη! Ειχαριστώωω.!!!

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
μπορεις να ψαξεις τιμες και να δεις για διαθεσιμοτητα στα σαιτ: Αεροπορικά Εισιτήρια, Πτήσεις - airtickets.gr�, Ξενοδοχεία, Ταξίδια online Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχεία, Αυτοκίνητα, Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια - Pamediakopes.gr travelplanet24.com (ολα τις ιδιες τιμες βγαζουν..)

παντως με μια προχειρη αναζητηση η φθηνοτερη τιμη που βρηκα γι απευθειας πτηση ειναι κατ ατομο με επιστροφη στα 185 με KLM και το ταξιδι 22/11-01/12

μην αγχωνεσαι.. ψαξε να βρεις για ποιες μερες σου δινει την χαμηλοτερη τιμη και μετα η διαδικασια ειναι πολυ απλη..

ας με διορθωσουν οι πιο εμπειροι αλλα νομιζω πως απευθειας πτησεις εχουν μονο η ολυμπιακη και η KLM...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Malev με 159...
Lufthansa με 163...
Διαλέγεις και παίρνεις... μην το αργείς όμως γιατί οι τιμές είναι προσφορές και συνήθως ανεβαίνουν τρεις βδομάδες πριν την πτήση...

nafsikaaa

Member
Χμμμμ. Μάλιστα! :) Σ' ευχαριστώ πολύ.

Αγχώνομαι λίγο γιατί νομίζω πως έχουμε αργήσει να κλέισουμε εισιτήριο. Άλλοι κλέινουν εισιτήρια μήηηνες πιο πριν. Και μεις ακόμη δεν ξέρουμε πως και τι. :/ Σήμερα, κάναμε μια μικρή έρευνα σε κάποια ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά απ'ότι φαίνεται συμφρέρει περισσότερο να τα κλείσουμε από το internet, ε?

Έχεις κάποια site να μου προτείνεις, για να κοιτάξω για τιμές?

nafsikaaa

Member
Malev με 159...
Lufthansa με 163...
Διαλέγεις και παίρνεις... μην το αργείς όμως γιατί οι τιμές είναι προσφορές και συνήθως ανεβαίνουν τρεις βδομάδες πριν την πτήση...

Ακόυγεται πολύ καλόοο! Και είναι και στα λεφτά που θέλαμε πάνω κάτω να βρούμε! Που μπορώ να τα βρώ??? Μέχρι αύριο πιστεύετε να τα βρώ?

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Kλείσε από site που δε χρεώνει το ticket service charge της εταιρείας... όπως το mytravelcafe από το οποίο σου έδωσα και τις τιμές...

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
οντως εχετε καθυστερησει λιγακι...

κοιταξε στα σαιτ που σου εδωσα για τιμες και μπορεις να τα κλεισεις σε καποιο απο αυτα μιας και θεωρουνται αξιοπιστα...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πχ για την πτήση αυτή η Lufthansa σε χρεώνει 10e έξτρα ανά εισητήριο r/t.. αυτά μπορείς να τα γλιτώσεις...

nafsikaaa

Member
Πωωπωω. Πολύ μπερδεμένα μου φαίνονται όλα. Επίσης κάτι ακόμη. Τι κάρτα χρειάζεται να έχω για να κάνω την κράτηση ηλεκτρονικά? Πιστωτική δεν έχω :/

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
prepaid ή χρεωστική. Αν η κάρτα που έχεις για ανάληψη λέει πάνω visa μια χαρά κάνει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα