GTS
Member
Τα προεόρτια ενός μπούνγκα-μπούνγκα....δεν υπάρχει ο Σίλβιο, πραγματικά μύθος...Τι είναι αυτό ;
Τα προεόρτια ενός μπούνγκα-μπούνγκα....δεν υπάρχει ο Σίλβιο, πραγματικά μύθος...Τι είναι αυτό ;
Αυτή η φωτό είναι 10 ετών τουλάχιστον ... Γιατι την βάζει τώρα ;Τα προεόρτια ενός μπούνγκα-μπούνγκα....δεν υπάρχει ο Σίλβιο, πραγματικά μύθος...
Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν ο μύθος θα ζεί!Αυτή η φωτό είναι 10 ετών τουλάχιστον ... Γιατι την βάζει τώρα ;
Τι είναι αυτό ;
ε αφού είσαι εντελώς εκτός κλίματος γερμανόφιλη, αναθρεμμένη με την μερκέλια τάξη, τι ποστάρεις? για να σε ταπώνει ορθότατα ακόμα μία φορά η σάπι?Αυτή η φωτό είναι 10 ετών τουλάχιστον ... Γιατι την βάζει τώρα ;
Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν ο μύθος θα ζεί!
Για περάστε ,για περάστε να σας δανεισουμε .... Ήρθε η σειρά σας ... Θα μιλήσω αυτοπροσώπως στην Ανγκελα να σας κανονίσει .. ΡΑΟΥΣΤ !!ε αφού είσαι εντελώς εκτός κλίματος γερμανόφιλη, αναθρεμμένη με την μερκέλια τάξη, τι ποστάρεις? για να σε ταπώνει ορθότατα ακόμα μία φορά η σάπι?
για πρόσεξε το βιντεάκι..κρυφτούλι σας παίζουμε και μας ψάχνετε σαν χάνοι...μπουυυυ ρε...Για περάστε ,για περάστε να σας δανεισουμε .... Ήρθε η σειρά σας ... Θα μιλήσω αυτοπροσώπως στην Ανγκελα να σας κανονίσει .. ΡΑΟΥΣΤ !!
εύγε. διαβάζω κι εγώ τα εγκυρα νέα. η αρχή τους μου φτάνει φυσικά.προσπαθήσω να ανεβασω το επίπεδο της κουβέντας ποσταροντας σοβαρά και έγκυρα νέα
Italy News - Breaking World Italy News - The New York Times
Αυτά σας φαγανε !! ( και τους Ελληνες επίσης )εύγε. διαβάζω κι εγώ τα εγκυρα νέα. η αρχή τους μου φτάνει φυσικά.
Italy, rich in art, cuisine and ancient history.
το πολυ μπλα μπλα (και στη βαρβαρική μάλιστα) περιττεύει.
Ένας ΜΥΘΟΣ δε κολλάει πουθενά...Θα μας λείψει!!!
quote]