Benin & Tonga δύσκολο το βρίσκω (άσε που είναι και δύσκολο να βρείς πτήση τώρα από τη δυτική Αφρική για κάτι νησιά στη μακρυνή Ωκεανία...). Benin & Togo με πείθει περισσότερο...Πόσο χαίρομαι που διάβασα την ιστορία σου.
Πρις γυρίσω σπίτι απόψε είχα βγει με μια φίλη που είχε μείνει 6 μήνες στην Γκάνα και έκανε ένα ταξίδι Μπενίν και Τόγκα και μου είπε και εμένα διάφορες ιστορίες...γυρνάω σπίτι και βλέπω πως έχεις γράψει ιστορία για αυτά τα μέρη!
Απλώς ήθελα να τονίσω ότι είμαι ένα από τα εκατοντάδες μέλη που συμφωνούν. Ακόμα και όταν δεν μπορώ να κάνω "τζόκινγκ", ακόμα και αν μερικές φορές το συχαίνομαι, απολαμβάνω πάντα τον τρόπο που... "τρέχουν" κάποιοι. Για αυτό ήμαστε άλλωστε εδώ μέσα.Άλλο ένα ευχαριστώ κι από μένα (δε δουλεύει το κουμπάκι για κάποιο μυστήριο λόγο σε αυτό το PC).Γιώργο, δεν είναι κολακεία ή κοινοτοπία να πω ότι λείπεις πάρα πολύ από το φόρουμ, είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες μέλη με αυτό.
Ένα μικρό σχόλιο: κάποιοι απλά δε μπορούν με τίποτα να κάνουν τζόκινγκ και δυστυχώς βγάζουν τα μύρια συμπλέγματά τους σε όσους μπορούν και θέλουν. Μακάρι να μην είναι αυτός ο μόνος λόγος που απέχεις. Καλά να είσαι όπου κι αν είσαι.