pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Εξαιρετικές οι φωτογραφίες σου από τον Νίγηρα! Όσο για την Μπουρκινα και μόνο η τόσο ξεχωριστή εμπειρία σας εκεί αξίζει τον κόπο!
αν υπήρχε τρόπος να στέλναμε εδώ μερικά σχολεία του δημοτικού, νάβλεπαν ποια είναι η "παιδική ευτυχία" , χωρίς τα έχω...και τα θέλω...Παιδάκια, Μπουρκίνα Φάσο.
Εδώ που τα λέμε...δε σε αδικώ καθόλου!!!Ο λόγος του ατυχήματος είναι πως αντί να κοιτάω τις λακούβες, κοιτούσα το τοπίο, ακολουθεί φωτό του τοπίου.
Δεν θυμάμαι να είχες πουθενά πιο άδικο από αυτό εδώ.Βέβαια είναι προσωπική σου επιλογή οπότε δεν μας πέφτει κανένας λόγος.Αλλά ως φιλική συμβουλή πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί τουλάχιστον ακαλαίσθητη αυτή τη γραμμούλα.Ρε Γιώργο, βγάλε αυτή τη ρύθμιση που εμφανίζει την ημερομηνία τυπωμένη πάνω στη φωτογραφία...
Δυστυχώς φίλοι Αντώνη και Βαγγέλη, διαφωνούμε επ' αυτού. Φωτογραφία χωρίς την κόκκινη γραμμούλα για μένα είναι καρτ ποστάλ κι όχι φωτογραφία. Το βλέπω σαν προσωπική σφραγίδα και μου αρέσει.
Εγώ πάντως είμαι στη "μειοψηφία" αυτών που συμφωνούν με τον Γιώργο!Αλλά ως φιλική συμβουλή πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί τουλάχιστον ακαλαίσθητη αυτή τη γραμμούλα.