Μπααα, δεν θα έχουν πρόβλημα. 1ον δεν είναι τόσο μεγάλοι σε ηλικία και 2ον έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, είναι άνθρωποι που αγαπούν τα ταξίδια, εντελώς ανεξάρτητοι. Ο λόγος που δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό φανταζόμαι είναι οι υποχρεώσεις, τα χρήματα(πάντα μέσα μας όλοι πιστεύουμε ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι πιο ακριβά), είναι ένα όνειρο ζωής για την μητέρα μου και αφού δεν το αποφασίζει η ίδια θα την βοηθήσω εγώ, ξέρω ότι θα το χαρούν και θα τους ανανεώσει ακόμα και αν αρχικά είναι αρνητικοί. Ο πατέρας μου είχε ταξιδέψει όταν ήταν 20 ετών στην Σκωτία. Δεν λέω είναι πολλά τα χρήματα αλλά πιστεύω θα βρω ένα οικονομικό πακέτο. Είμαι αισιόδοξη!!
varioAthens έχεις δίκιο ο τίτλος μου δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικός!! Καλώς σας βρήκα όλους!!
giristroula ο λόγος που δεν θέλω το group είναι επειδή οι γονείς μου πάντα επέλεγαν την παρέα που θα ταξίδευαν δεν έχουν πάει πουθενά με group και γενικά δεν τους αρέσει καθόλου και σαν ιδέα. Αν δεν ήξερα όλα αυτά σίγουρα θα επέλεγα το group χωρίς δεύτερη σκέψη.
varioAthens έχεις δίκιο ο τίτλος μου δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικός!! Καλώς σας βρήκα όλους!!
giristroula ο λόγος που δεν θέλω το group είναι επειδή οι γονείς μου πάντα επέλεγαν την παρέα που θα ταξίδευαν δεν έχουν πάει πουθενά με group και γενικά δεν τους αρέσει καθόλου και σαν ιδέα. Αν δεν ήξερα όλα αυτά σίγουρα θα επέλεγα το group χωρίς δεύτερη σκέψη.