ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Νέα Υορκη κοίτα
Πτήση για Μπολώνια είπα σε συνδυασμό με Φλωρεντία. Μπορεί π.χ να κάτσει 1 ημέρα στη Μπολώνια και 4 στη Φλωρεντία. Εσύ προτείνεις Βενετία, εγώ κάτι διαφορετικό. Γούστα είναι αυτά. Εγώ Φεβρουάριο δεν θα πήγαινα στη Βενετία σε καμία περίπτωση. Δεν βρίσκω καμία υπερβολή. Από Φλωρεντία μπορεί να πεταχτεί και μέχρι τη Πίζα, τη Λούκα, τη Σιένα ότι αγαπάει, έχει πολλές επιλογές.Πετυχα το θεμα σε καλη διαθεση σχεδον τρολ...
Κ να την παει σε καμια μπυραρια μετα τα γκουλας?πληζ..ομορφια κ ρομαντισμος ειναι απλη η εξισωση. Ισον Ιταλια.
Μπολωνια? Αυτη ειναι η 1η επιλογη?!!!μηπως υπερβαλλεις?
Βενετια πανω απ ολα κ πιο οικονομικα αλλα στα σιγουρα Ρωμη. Καλος καιρος, σταθερη αξια.
Θα εκπλαγεις αν ποτε πας με το ρομαντισμο που αποπνεει. Αντιθετα ο καιρος στην Τοσκανη μπορει να ειναι πολυ αγριοτερος κ δεν ειναι οτι καλυτερο με χαλαζι η χιονι να περιπλανιεσαι στην Πιζα η στη Φλωρεντια.. πίστεψε με που το εχω κανει καποιες φορες..Εγώ Φεβρουάριο δεν θα πήγαινα στη Βενετία σε καμία περίπτωση.
Συγκεκριμενα το περσινο στατιστικα ειναι μια στα δεκαπεντε χρονια...Πέρσυ τέτοιο καιρό είχα -28
Μια στα 2-3Συγκεκριμενα το περσινο στατιστικα ειναι μια στα δεκαπεντε χρονια...