Δώρο στην αρραβωνιαστικιά μου

paefstra

Member
Τελος Φεβρουαρίου μόνο τον εχθρο μου θα πηγαινα κεντρικη Ευρωπη. Δες ότι βρέχεται απο τη Μεσόγειο να μην ξυλιάσετε.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Τώρα πια με το καιρό, δε ξέρεις τι σε περιμένει

Πέρσυ τέτοιο καιρό είχα -28

τώρα
krk.JPG

escursione

Member
Πετυχα το θεμα σε καλη διαθεση σχεδον τρολ...

Κ να την παει σε καμια μπυραρια μετα τα γκουλας?πληζ..ομορφια κ ρομαντισμος ειναι απλη η εξισωση. Ισον Ιταλια.

Μπολωνια? Αυτη ειναι η 1η επιλογη?!!!μηπως υπερβαλλεις?
Βενετια πανω απ ολα κ πιο οικονομικα αλλα στα σιγουρα Ρωμη. Καλος καιρος, σταθερη αξια.
Πτήση για Μπολώνια είπα σε συνδυασμό με Φλωρεντία. Μπορεί π.χ να κάτσει 1 ημέρα στη Μπολώνια και 4 στη Φλωρεντία. Εσύ προτείνεις Βενετία, εγώ κάτι διαφορετικό. Γούστα είναι αυτά. Εγώ Φεβρουάριο δεν θα πήγαινα στη Βενετία σε καμία περίπτωση. Δεν βρίσκω καμία υπερβολή. Από Φλωρεντία μπορεί να πεταχτεί και μέχρι τη Πίζα, τη Λούκα, τη Σιένα ότι αγαπάει, έχει πολλές επιλογές.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εγώ Φεβρουάριο δεν θα πήγαινα στη Βενετία σε καμία περίπτωση.
Θα εκπλαγεις αν ποτε πας με το ρομαντισμο που αποπνεει. Αντιθετα ο καιρος στην Τοσκανη μπορει να ειναι πολυ αγριοτερος κ δεν ειναι οτι καλυτερο με χαλαζι η χιονι να περιπλανιεσαι στην Πιζα η στη Φλωρεντια.. πίστεψε με που το εχω κανει καποιες φορες..
Δεν έγραψες πτηση Μπολωνια, ειπες Μπολώνια με Φλωρεντια γι αυτο δεν έγινε κατανοητο τι ηθελες να πεις. Μπολωνια για ρομαντισμο Φλεβάρη μηνα παντως δεν πας..επαναλαμβανω μονη σιγουρη επιλογη η Αιωνια κ μονο.

fotast

Member
Πάντως πολλά δώρα κυκλοφορούν...Δώρο στην αρραβωνιαστικιά μου εδώ, δώρο στην κοπέλα μου σε άλλο θέμα..Υπερωρίες θα χτυπήσουμε πάλι σαν την πρόταση γάμου στην Ιταλία :eek:

Και για να μην παρεξηγηθούν τα παιδιά που άνοιξαν τα θέματα(αν είναι και νέα μέλη) χιούμορ κάνουμε(ελπίζω...)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ξεκίνησε μάλλον το success story... (και δεν το πήραμε είδηση)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom