• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δώρα που μας έκαναν και έχουν σχέση με ταξίδια

_antonis_

Member
Είπα αφού μου ήρθε έμπνευση να ανοίξω ένα θεματάκι...

Δώρα που μας έχουν κάνει και έχουν σχέση με ταξίδια!!!

Να ξεκινήσω εγώ με τα δικά μου:
Πρόπερσυ μου έκαναν δώρο το εισητήριο Καρπαθο-Αθηνα και Αθηνα-Κάρπαθο που εγώ πήγαινα Ντουμπάι. Στη γιορτή μου λοιπόν, εγώ είχα κάνει ήδη την κράτηση, μου έφερε η κουμπάρα μου δώρο το εισητήριο και μαζί ενα μεταλλικό αεροπλανάκι-ρολόι και μου έγραφε: ελπίζω να περάσει γρήγορα ο καιρός να πας στο ταξίδι σου!!! Φοβερή!!!

Πέρσυ στα γενέθλιά μου, μιά φίλη (ταξιδιάρα και αυτή) που ανταγωνιζόμαστε ποιός θα πάει σε περισσότερα μέρη, μου έκανε δώρο ένα παζλ, με χάρτες παγκόσμιους -που ήξερε οτι μ'αρέσουν- αλλά το είχε τελειώσει και το έφερε κορνιζαρισμένο. Το παζλ εκτός απο τους χάρτες, γύρω γύρω είχε εικόνες απο γνωστά εξιοθέατα όλου του κόσμου. Πίσω απο το κάδρο έγραφε: ελπίζω να πας σε όλα αυτά τα μέρη του κόσμου και ας κάνεις περισσότερα ταξίδια απο μένα!

Δεν είναι συγκινητικά;;;

Αυτά ήτα μόνο... :rolleyes:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωραίο το παζλ, Αντώνη !

Στα δικά μου δώρα, μακράν τα καλύτερα:), είναι τα βιβλία που μου φέρνει ο γιός μου, με πληροφορίες και φωτο, από δικά του ταξίδια (συνήθως, αναλυτική παρουσίαση με ιστορικές αναφορές, για κάποιο σημαντικό αξιοθέατο)...

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
τυχερός εισαι αντώνη!
εμενα συνηθως μου κανουν βιβλια δώρο..
καποια που μου αρεσαν ήταν
1000 μερη που πρεπει να δεις πριν πεθάνεις
λευκωμα φωτογραφιας One Planet απο εκδοσεις Lonely Planet
Indian wisdom - 365 days
και ενα λευκωμα με ταξιδιωτικές φωτογραφιες του Γιάννη Ψιλάκη

επισης παλιότερα μου φερναν δώρο συλλογες της Putumayo ( world music) - οχι πλεον γιατι ξερουν οτι τις κατεβάζω .. :p

επισης η καλή μου φιλη paragianna οπου παει με σκέφτεται και μου φέρνει διαφορα ωραια.. οπως τσάι απο μαλαισία , βακτριανή καμηλα μαγνητάκι απο καζακστάν etc..

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τα σπουδαιότερα δώρα σχετικά με ταξίδια ήταν τις δύο φορές που έγινα κουμπάρα. Την μια φορά του έκαναν δώρα μέρος του ταξιδιού μου στο Μυανμάρ :pκαι την δεύτερη τα εισητήρια για το Νεπάλ:p.

_antonis_

Member
Ώχ...βλέπω να ξεκινάμε τις κουμπαριές...

Εγώ που έγινα κουμπάρος τη περασμένη εβδομάδα πάντως ρολόι ζήτησα...η άλλη μου αγάπη!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ώχ...βλέπω να ξεκινάμε τις κουμπαριές...

Εγώ που έγινα κουμπάρος τη περασμένη εβδομάδα πάντως ρολόι ζήτησα...η άλλη μου αγάπη!!!
:lol::lol::lol::lol: πάντα άξιος, τι ώρα είναι;

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Εγω που εγινα κουμπαρα πηρα ρολοι και σκεφτομαι να το σκοτωσω να το κανω ταξιδι....τυχερη Ioanna που σου εκαναν δωρο εισιτηρια...!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Τα σπουδαιότερα δώρα σχετικά με ταξίδια ήταν τις δύο φορές που έγινα κουμπάρα. Την μια φορά του έκαναν δώρα μέρος του ταξιδιού μου στο Μυανμάρ :pκαι την δεύτερη τα εισητήρια για το Νεπάλ:p.
και γω καπως ετσι πηγα στην αυστρια!
ηταν το δωρο που μου εκαναν οι κουμπαροι μου στην μια απο τις κουμπαριες μου,στις αλλες δυστηχως ζητησα αλλα πραγματα.....

_antonis_

Member
Χαχαχαχα, καλό είναι το ρολόι, για να βλέπω και να λέω...... ''δε βλέπω την ώρα για ταξίδι'' ή ''είναι ώρα να φύγω'' κλπ κλπ... :bleh:

_antonis_

Member
Πρόσφατα είχα τα γενέθλιά μου, αυτά που ξαναέγινα 29...τέλος πάντων.

Η παρέα μου, ετοίμασε τραπέζι σε ταξιδιωτικό κλίμα, ενα δωμάτιο που βρίσκεται η τραπεζαρία, γεμάτο χάρτες, υδρόγειους σφαίρες, τούρτα που πάνω είχε χάρτη και γεύμα με φαγητά απο 3 χώρες που ακόμη δεν έχω πάει.

Κάποιο ωραίο δώρο ήταν ο χάρτης που ξύνεις την χώρα στην οποία έχεις πάει και εμφανίζεται

Scratch Map personalised world map poster - Different Gift Ideas for Men | Fun Gifts UK | Now available at Luckies Gift Shop | IT'S GOOD TO GIVE!

και το άλλο είναι ρολόι, που γυρνώντας το περιμετρικό δαχτυλίδι, αλλάζει αυτόματα η ώρα ανάλογα τη ζώνη ώρας που βρίσκεται η χώρα που επέλεξες
Wiki Gadgets : WiKi Travel World Time Alarm Clock, Thermometer with Passport Credit Card Holder trade europe wholesale distributor

Είναι πολύ ωραία και τα δύο, ειδικά ο χάρτης!!! :D

taxidaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Χρόνια πολλά Αντώνη! Τι υπέροχος ο χάρτης!!!
Εμένα, δεν ξέρω αν πιάνεται, αλλά πρόσφατα το Κυκλαδικό μουσείο μου έκανε δώρο ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη για δύο, μέσω ενος διαγωνισμου που έλαβα μέρος :D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εμένα το πρόσφατο δώρο γενεθλίων μου ήταν ένα backpack που τόσο ήθελα (από το φίλο μου) το οποίο θα εγκαινιαστεί σε 3μερο στο Βελιγράδι όπου τα εισιτήρια ήταν δώρο επετείου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom