Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Περιεχόμενα
Η παρόρμηση της στιγμής και ένα από εκείνα τα πολύ φθηνά εισιτήρια της Ryanair με έκαναν να αποφασίσω το ταξίδι. Προετοιμάζομαι από το φόρουμ μας και ξεκινώ για το Ελ. Βενιζέλος αλλά λογάριαζα χωρίς το ξενοδόχο γιατί μόλις φθάνω διαπιστώνω πως η πτήση μου έχει ακυρωθεί λόγω της απεργίας της ΥΠΑ. Μετά από μιάμιση ώρα στην ουρά μαθαίνουμε πως η πτήση θα γίνει. Τελικά Σαββάτο 8 Οκτωβρίου ώρα 24.00 προσγειωνόμαστε στο Fiumiccino (αντί για το Ciampino που εν τω μεταξύ είχε κλείσει).
Βγαίνοντας από το αεροδρόμιο αναζητώ τρόπο να φθάσω στο χόστελ, εμφανίζεται μπροστά μου ένας νεαρός που με ρωτάει αν θέλω ταξί. Ναι του λέω, αρπάζει τη βαλίτσα μου κι αρχίζει να τρέχει, “fifty euro” μου φωνάζει, ok λέω εγώ, σαν τη τρελή τρέχω πίσω του και τελικά μπαίνω σε ένα βανάκι με άλλους 6 (ούφ!). “Άσχημα ξεκίνησα” σκέφτομαι κλαίγοντας τα 50 €. Στο δρόμο οδηγεί σαν τρελός αλλά με πάει στον προορισμό μου σώα, παίρνει τα 50 (χωρίς απόδειξη!) και εγώ παίρνω βαθιά ανάσα που επιτέλους έφθασα!
Βγαίνοντας από το αεροδρόμιο αναζητώ τρόπο να φθάσω στο χόστελ, εμφανίζεται μπροστά μου ένας νεαρός που με ρωτάει αν θέλω ταξί. Ναι του λέω, αρπάζει τη βαλίτσα μου κι αρχίζει να τρέχει, “fifty euro” μου φωνάζει, ok λέω εγώ, σαν τη τρελή τρέχω πίσω του και τελικά μπαίνω σε ένα βανάκι με άλλους 6 (ούφ!). “Άσχημα ξεκίνησα” σκέφτομαι κλαίγοντας τα 50 €. Στο δρόμο οδηγεί σαν τρελός αλλά με πάει στον προορισμό μου σώα, παίρνει τα 50 (χωρίς απόδειξη!) και εγώ παίρνω βαθιά ανάσα που επιτέλους έφθασα!