FAMEK
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- στουτγκαρδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- γαλλικη πολυνησια
ειναι παλιοημερολογιτες αρα 13 μερες μετα απο μας γιορταζουν,,μαλλον για αυτο εμειναν τα δεντρακια..
Πολύ παράξενη είσαι κι εσύ Τι περίμενες δηλ. Σαιντ Μόριτζ; Δεν έχεις ακούσει το τραγούδι του πατριώτη σου του Νιόνιου που λέει: Εδώ είναι Βαλκάνια. Δεν είναι παίξε γέλασε!;κούτσα κούτσα,σιγά σιγά ξανά πίσω,...αξιοθρήνητες..,για να φτάσουμε στο ξενοδοχ.που φυσικά ήταν τίγκα στο χιόνια μέχρι την πόρτα,έπεφταν και κομμάτια χιόνι από το σκέπαστρο της πόρτας,πως δε φάγαμε κανένα στη μούρη πάλι καλά!!
Είμαι η κα ..τάδε μπλά μπλά,και αρχίζω να της λέω στ αγγλικά το πόσο απογοητευμένες είμασταν με όλη αυτή την κατάσταση..αλλά τι να το κάνεις,τσάτρα πάτρα αυτή με τ αγγλικά της και γώ μες στη σύγχυση είχα ξεχάσει τις αγγλικές κατάλληλες λέξεις...πάντως τ άκουσε,
και το πιό ωραίο...είστε στον 3ο όροφο,
οκ που είναι το ασανσέρ;
δεν έχει
δεν έχει;;;;(εκ των υστέρων διαπιστώσαμε γιατί συνάντησα γνωστούς και ανταλλάξαμε πληροφορίες,ότι και άλλα δεν έχουν)
μεσ το χάλι μας άντε να κουβαλάμε και βαλίτσες,ευτυχώς δωμάτια ευρύχωρα και με θέρμανση,μπόλικη θέρμανση(γιατί έμαθα και για ξενοδ.που πάγωσαν)ανοίγαμε παράθυρο από τη ζέστη τέντα ανοιχτό..
Η ρεσεψιονίστ αγέλαστη,αγενής,ούτε κάν ένα λυπάμαι δεν είπε όταν της είπα για την κατάσταση που σαφώς η ίδια γνώριζε πολύ καλά...
Γενικώς η αγένεια και η έλλειψη χαμόγελου μας έκανε εντύπωση σ αυτόν τον τόπο,τόσο πού όταν συναντήσαμε ανθρώπους φιλικούς τους κατέγραψακαι θα σας πώ που..
φανταζομαι δεν σου αρεσε?
πάλι όμως έχει περάσει ένας μήνας βρε Σοφία,τέλος πάντων δεν ξέρω μήπως είναι και έθιμο να τα κρατούν:roll:,αλλά από γνωστό μου σκιέρ, που συνάντησα τη μέρα που θα φεύγαμε, ο οποίος πηγαίνει συχνά πυκνά για σκί μάθαμε πολλές πληροφορίες....τα δενδράκια λέει ε μπορεί να μείνουν κι έτσι,τα χιόνια στά πεζοδρόμια και η όλη κατάσταση δε τρομάζει ούτε σταματάει τους σκιέρ η μάλλον ούτε νοιάζει τους σκιέρ οι οποίοι ξαμολιούνται από τις 8 πμ έως το βράδυ στις πίστες που είναι χαρά θεού και μετά γυρνάν πτώματα στα ξενοδοχεία όπου κάθονται με τις παρέες τους...,μας είπε για το δήμαρχο(και τα ίδια που μας είπε αυτός μας τα είπε και ο συνοδός-αρχηγός του γκρούπ)ο οποίος επίσης δεν πολυενδιαφέρεται(προσπαθώ να είμαι ευγενική και να μην μεταφέρω ακριβώς ότι μου είπαν)και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το "πως"μας βλέπουν εμάς τους έλληνες.ειναι παλιοημερολογιτες αρα 13 μερες μετα απο μας γιορταζουν,,μαλλον για αυτο εμειναν τα δεντρακια..
ααα, συμφωνώ! Βρε κουτούτσικο, αν όλα σου πήγαιναν καλά τι θα είχες να θυμάσαι τώρα, ε?μα βρε romantic woman ολα χαλια ηταν??
χμ..εχει και αυτο την πλακα του ομως ε?
Η ορθόδοξη εκκλησία της Βουλγαρίας ακολουθεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο, όπως και η Ελληνική, η Ρουμανική, η Κυπριακή κ.α. Αν και συζητάνε να τ' αλλάξουνε, δεν έχει γίνει κάτι: Religious Intelligence - News - Bulgaria rejects Calendar request .ειναι παλιοημερολογιτες αρα 13 μερες μετα απο μας γιορταζουν,,μαλλον για αυτο εμειναν τα δεντρακια..
Ξέρετε κάτι? Υπάρχει κι ένα εργαλείο που λέγεται "search" στο google και, για φαντάσου, απ' την πρώτη σελίδα σου δίνει χάρτες σαν αυτόν:κανείς βρε παιδιά να μην ξέρει κατά που πέφτει το ιστορικό κέντρο...,με βάση έναν ψευτοχάρτη που είχα και τη διαίσθηση πήραμε την κατεύθυνση
Εσύ είσαι της κλίκας... σε ξέρω... όλο να μας διαψεύδεις...Η ορθόδοξη εκκλησία της Βουλγαρίας ακολουθεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο, όπως και η Ελληνική, η Ρουμανική, η Κυπριακή κ.α. Αν και συζητάνε να τ' αλλάξουνε, δεν έχει γίνει κάτι: Religious Intelligence - News - Bulgaria rejects Calendar request .