Περού Δυο εβδομάδες στο Περού

Georgia Chaloulou

New Member
Ευχαριστώ για την αποδοχή κατ' αρχάς. Ετοιμάζομαι για ταξίδι στο Περού με τον σύζυγό μου. Είμαστε μιας κάποιας ηλικίας... Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να γυρίσουμε σώοι.

timoanas

Member
Μόλις γυρίσαμε από Περού και έψαχνα παρόμοιες ιστορίες!
Εμείς είχαμε λιγότερες μέρες και αντί για την έρημο και τα `Περουβιανά Γκαλαπάγκος` προτιμίσαμε τη ζούγκλα στην περιοχή Madre de Dios (Tampobata National Reserve).
Είναι πολύ όμορφη και πολύχρωμη χώρα και από τα ταξίδια που ήθελα να πάω καιρό!
Επίσης ευχαρίστως θα επισκεφτόμουν ξανά ίσως για να έκανα το Inca Trail!

Attachments

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Μόλις γυρίσαμε από Περού και έψαχνα παρόμοιες ιστορίες!
Εμείς είχαμε λιγότερες μέρες και αντί για την έρημο και τα `Περουβιανά Γκαλαπάγκος` προτιμίσαμε τη ζούγκλα στην περιοχή Madre de Dios (Tampobata National Reserve).
Είναι πολύ όμορφη και πολύχρωμη χώρα και από τα ταξίδια που ήθελα να πάω καιρό!
Επίσης ευχαρίστως θα επισκεφτόμουν ξανά ίσως για να έκανα το Inca Trail!
Να κάνω μία ερώτηση σε όλους όσοι γυρίσατε πρόσφατα. Πέρα από τα χάπια για το υψόμετρο, κάνατε κάποια εμβόλια για το ταξίδι;

ELENA92

New Member
Καλησπέρα.
Θα ταξιδέψω τον Αύγουστο στο Περού και θέλω να επισκεφτώ τον Αμαζόνιο. Θεωρείτε πως είναι απαραίτητα τα χάπια για την ελονοσία;

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Καλησπέρα.
Θα ταξιδέψω τον Αύγουστο στο Περού και θέλω να επισκεφτώ τον Αμαζόνιο. Θεωρείτε πως είναι απαραίτητα τα χάπια για την ελονοσία;
Καλησπέρα.
Ήμουν εκεί τον περασμένο Αύγουστο. Εξαρτάται λίγο από το πού θα πας, πού θα μείνεις και πόσο.
Εμείς ήμασταν μεγάλη παρέα και μείναμε τρεις μέρες σε Bungalows στον Αμαζόνιο. Οι μισοί τα είχαν πάρει τα χάπια, οι άλλοι μισοί (κι εγώ μεταξύ τους) όχι. Δε χρειάστηκαν σε κανέναν.
Η γιατρός από εδώ τα είχε προτείνει πάντως αλλά αφού είδα ότι δε θα επισκεπτόμασταν επικίνδυνες περιοχές δεν τα πήρα, καθώς πρέπει να τα πάρεις για καιρό. Πήρα χάπια για το υψόμετρο, ενώ αρκετοί είχαν πάρει προληπτικά συγκεκριμένα χάπια για το στομάχι ώστε να αντέχει σε τυχόν περιστατικά δηλητηρίασης/γαστρεντερίτιδας.

tatooine

Member
Καλησπέρα.
Το Malarone είναι το καλύτερο από πλευράς χρόνου χρήσης. Ένα χάπι την ημέρα. Αρχίζεις μια μέρα πριν το ταξίδι σε επικίνδυνες περιοχές και τελειώνεις 7 μέρες μετά.
Μίλα με τον γιατρό σου, δες τις παρενέργειες, και αποφάσισε.
Τα φαρμακεία δεν το έχουν διαθέσιμο συνήθως, θα χρειαστεί ίσως να το παραγγείλεις.
Συνταγογραφείτε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.837
Μέλη
39.586
Νεότερο μέλος
mario de andrade

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα