Γυρισα ΟΛΟ το ιστορικο κέντρο της Πραγας την πρωτη μερα .Ναι, θέλει. Έχεις και αρκετές ώρες χαμένες στο τρένο/λεωφορείο.
Εγώ να το τεκμηριώσω? Δεν ξέρω τι νομίζεις ότι γύρισες σε μία μέρα, αλλά πάντως δεν ήταν όλη η Πράγα. Όσο γρήγορη περιηγήτρια και να είσαι (και πίστεψέ με, είμαι γρηγορότερος από σένα), σε μια μέρα πάνω από το 30% των σημείων ενδιαφέροντος και μόνο από το τουριστικό καρακέντρο της πόλης δεν το προλαβαίνεις. Για πιο έξω γειτονιές του κέντρου όπως Vynohrady, Smichov κλπ, όπου η πόλη παύει να είναι η υπερτουριστική αρχιτεκτονική Disneyland και γίνεται μια πραγματική πόλη, δεν το συζητάμε καν.Γυρισα ΟΛΟ το ιστορικο κέντρο της Πραγας την πρωτη μερα .
Ημουν 5 μερες εκει...
Την 2η πηγα στα μουσεια.
Την 3η στο Καρλοβι Βαρι.
Την 4η ξαναγυριζα στα ιδια και ξαναδιαβαζα μηοως παρελειψα κατι
Την 5η ηθελα να κοψω τις φλεβες μου, ημουν ολη μερα στο ιντερνετ
Την 6η χωρισα ....
Δε ξερω γιατί λες ότι δε γρνιεται η Πραγα σε 1 μερα, μπορεις να το τεκμιριώσεις ;
Θα επισκεφτώ τη Δρέσδη τον Δεκέμβριο για μονοήμερη εκδρομη από την Πράγα. Πόσες ώρες χρειάζομαι για μια ικανοποιητική επίσκεψη στη Δρέσδη;Πόσο χρόνο χρειάζομαι για αξιοθέατα και γενικά μια βόλτα στην πόλη;
Ομορφη πόλη αλλα επειδή το έχω κάνει με γκρούπ δυστυχώς μια ιδέα παίρνεις γιατί στην ουσία θα ξεκινήσετε με το πούλμαν κατά τις 9:00 η διαδρομή είναι 3 ώρες περίπου οπότε θα έχεις 6 ώρες να δεις κάποια πράγματα βιαστικά εξωτερικά γιατί η επιστροφή για Πράγα ξεκινά στις 18:00. Συνολικά 6 ώρες στο δρόμο και 6 ώρες στη Δρέσδη, μήπως είναι καλύτερα να μείνεις όλη την ημέρα Πράγα και να τριγυρίσεις με την ησυχία σου;Θα επισκεφτώ τη Δρέσδη τον Δεκέμβριο για μονοήμερη εκδρομη από την Πράγα. Πόσες ώρες χρειάζομαι για μια ικανοποιητική επίσκεψη στη Δρέσδη;Πόσο χρόνο χρειάζομαι για αξιοθέατα και γενικά μια βόλτα στην πόλη;
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίεςΣε λίγες ώρες στη Δρέσδη θα προλάβεις να δεις τα πολύ βασικά χωρίς μουσεία
Ρίξε μια ματιά στην ιστορία να πάρεις ιδέες
https://www.travelstories.gr/commun...η-Γκέρλιτς-Λειψία-Μόριτζμπουργκ-Μάϊσεν.60142/