Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Όχι δε νομίζω, εμένα με φέρανε εδώ πριν 2 χρόνια που ήμουν 34.Ο παράγοντας ηλικία είναι κατασταλτικός για την εκεί αγορά εργασίας. το ότι είμαι 38 χρονών δηλαδή είναι κάτι αποθαρυντικό σε κάποιον εργοδότη?
Από το linkedin.Με ποιόν τρόπο μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με τους recruiters που ανέφερες. έχει το seek.com σχέση ή πρέπει να ψάξω σε κάποιο άλλο site?
Αν βρεις εταιρεία να σε κάνει sponsor, θα τα αναλάβουν όλα αυτοί, εσύ δε θα κάνεις τίποτα, οπότε μην χάνεις τώρα το χρόνο σου με τέτοια πράγματα, δε θα σε βοηθήσουν πουθενά.Τα διάφορα πτυχία που έχω εδώ και χαρτιά με τις προυπηρεσίες χρειάζεται να τα κάνω καποιου είδους μετάφραση ή κάτι άλλο προκειμένου να αναγνωριστούν εκεί?
Δε με ζάλισες Κώστα, και όπως έγραψα κ'εγώ έφυγα μόλις πριν δύο χρόνια, εμένα δε με κράτησαν ούτε γονείς ούτε φίλοι ούτε τίποτα από όλα αυτά, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να δώσω ότι καλύτερο μπορώ στα παιδιά μου.Στην Ελλάδα περιμένουμε το τραίνο της ανάπτυξης το οποίο όμως δεν φαίνεται να έρχεται στις επόμενες δεκαετίες. Η κατάσταση είναι απογοητευτική και το μόνο που μας κρατάει εδώ είναι πλέον μόνο οι γονείς μας.
ελπίζω να μην σε ζάλισα φίλε.
σε χαιρετώ από την πληγωμένη Ελλάδα.
Κώστας
Καλή τύχη με το ψάξιμο, θέλει πολύ υπομονή και επιμονή.