Manos46
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ???
Ποιο είναι το επίσημο σάιτ για την έκδοση της esta?
Official ESTA Application Website, U.S. Customs and Border ProtectionΠοιο είναι το επίσημο σάιτ για την έκδοση της esta?
Στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΊΟΥ ΕΠΑΦΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, τι να συμπληρώσω;;;
τη λέξη UNKNOWN. (στο λέει αν βάλεις το βελάκι πάνω στα ερωτηματικά δίπλα από τισ ερωτήσεις).Στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΊΟΥ ΕΠΑΦΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, τι να συμπληρώσω;;;
Δεν έχω φίλο, συγγενή , στις ΗΠΑ
τη λέξη UNKNOWN. (στο λέει αν βάλεις το βελάκι πάνω στα ερωτηματικά δίπλα από τισ ερωτήσεις).
και για αριθμούς βάζεις μηδενικά.
δεν έχουν κάποιο λόγο να μην εγκρίνουν αιτήσεις εστα, εκτός και αν έχει κάνει κάτι στην Ελλάδα.Μπαμ μπαμ εγκρίθηκε!!
Ναι.Ερώτηση που εχει σίγουρα απαντηθεί αλλά θέλω επιβεβαίωση: Για τρανζιτ στην αμερικη πρέπει να βγάλουμε εστα;
Ειδικά για στοιχεία διαβατηρίου εγώ θα έκανα καινούργια αίτηση. Παλαιότερα είχα κάνει ερώτημα για λάθος που είχα κάνει και μου είχαν απαντήσει ότι για λάθη στο όνομα, φύλο ή στοιχεία ταυτοποίησης (διαβατήριο) θέλει καινούργια αίτηση. Για λάθη που αφορούσαν σε διεύθυνση κτλ δνε ήθελαν νέα αίτηση. Από φόβο μήπως κάτι πάει στραβά έκανα καινούργια αίτηση. Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι που θα σου πει κάποιος από εδώ είναι κάτι πέραν της προσωπικής εκτίμησης και δυστυχώς αυτό είναι ένα βάρος (της απόφασης και των συνεπειών αυτής) το οποίο θα το επωμιστείς εσύ.Γεια σας. Σας παρακαλώ μια βοήθεια
Στήν εστα μου που έχει ήδη εγκριθεί. Αντί για RODOS που λέει το διαβατήριο μου στον τόπο γέννησης έγραψα RHODES
Να κάνω νέα αίτηση ή δεν είναι πρόβλημα ;