karras2013
Member
Εγώ ταξίδεψα για Νέα Υόρκη πέρυσι τον Οκτώβριο κι έβγαλα esta (την οποία βέβαια δε μου ζήτησαν ποτέ ούτε απο την emirates που ταξίδεψα ούτε σε κάποιο απο τα αεροδρόμια).Φέτος κυκλοφορεί στο διαδίκτυο οτι οι Έλληνες δε χρειάζονται πλέον βίζα αλλά δε ξέρω πόσο ασφαλές και αξιόπιστο είναι αυτό.Επειδή στην Αμερική δεν αστειεύονται κάνε μια αίτηση και βγάλτην 14 δολάρια κοστίζει όλα κι όλα...μηδαμινό ποσό μπροστά στο ποσό που θα διαθέσεις για αυτό το ταξίδι.Προσοχή μόνο να κάνεις την αίτηση στην ορίτζιναλ σελίδα γιατί κυκλοφορεί κι άλλη.Συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το που διαμένεις ποια είναι η επαγγελματική σου δραστηριότητα,για ποιό λόγο πάς Αμερική και που θα μείνεις.Γράφεις την αλήθεια σε όλα και οτι δεν ξέρεις όπως π.χ που ακριβώς θα μείνεις γράφεις δεν ξέρω (σου δίνει την επιλογή).Αυτά όσο αφορά την Νέα Υόρκη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.Για τον Καναδά δεν έχω ιδέα..!!!Καλό ταξίδι όπως και να'χει....
Ξέχασα να πώ παραπάνω πως έκανε μόλις μια ώρα για να εγκριθεί παρόλο που είμαι στρατιωτικός και υποτίθεται είμαι πιο ειδική περίπτωση απο άλλους ταξιδιώτες.Εκτυπώνεις 2 αντίτυπα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά αντίστοιχα και τα φέρεις μαζί σου σε έντυπη μορφή για πάν ενδεχόμενον...
Ξέχασα να πώ παραπάνω πως έκανε μόλις μια ώρα για να εγκριθεί παρόλο που είμαι στρατιωτικός και υποτίθεται είμαι πιο ειδική περίπτωση απο άλλους ταξιδιώτες.Εκτυπώνεις 2 αντίτυπα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά αντίστοιχα και τα φέρεις μαζί σου σε έντυπη μορφή για πάν ενδεχόμενον...
Last edited by a moderator: